Witam,
To ja - Koneserzy_Poland
zacznijmy od początku. Jest tu kilka zgłoszeń dot. moich ucieczek. Owszem zwolniło połączenie, niefartownie w momencie gdy ktoś z Was wygrywał. Nie mam na to wpływu. Wielokrotnie jest odwrotnie gdy wygrywam, dzieje się to samo. Problem mój polega na tym, że ostatnio na mojej zapyziałej wiosce jest problem z internetem, wielokrotnie mój transfer zwalnia i to w najmniej oczekiwanych momentach, nigdy nie używałem żadnych pomocy do tego by komuś przeszkadzać. Z góry przepraszam Kazy_PL i resztę którą spotkało to samo. Przyznaje się że ta sytuacja miała miejsce, jednak nie z mojej winy, mimo że wynik nie był korzystny na moją stronę. Zgłosiłem to do orange już ponad miesiąc temu, jednak nic z tym nie zrobili, jako dowód podam wam później dokument świadczący o tym. Jestem graczem w Pesa od ponad 10 lat, w Katowicach na zlocie psxextreme doszedłem dość daleko. Nie honor mi tak postępować, martwi mnie to że ktoś mnie przez to tak ocenia. Przepraszam Was wszystkich za moje problemy z internetem. Miałem rating ponad 1000 teraz spadłem do około 940, wszystko przez te problemy (nie wliczając lost connection). Jak bóg mi świadkiem nigdy wcześniej tego nie miałem, dla zainteresowanych wrzuce screena w momencie wywalenia mnie z gry ile mam uploadu. Przyznaje się do wszystkich przewinień, jednak nie do tego że jestem nie w porządku. Przepraszam Was wszystkich z góry.
P.S. przed chwilą jeden mecz przegrałem z jakimś polakiem a drugi zremisowałem - bo akurat dalo się grać. Naprawdę sobie nie pomagam.
pozdrawiam wszystkich koneserów!!!!