Mam trenera G. Navasa(250), mam dużo lepszych graczy więc kupilem tego Alesandii(300) i duch zespołu spadł prawie o połowę. Jak mam zrobić żeby zwiększyć ducha zespołu?
tez gram navasem, jest niesamowity. Ja mam tak ustawione, ze jako pierwszy trener ustanawiony jest saez, a navaz jako asystent. Aby zwiekszc ducha musisz grac tym trenerem mecze.
Ten agent lm to smiech an sali. Wylosowalem chyba wszystkich obroncow i srodkowych pomocnikow 80-84, mogliby naprawde zapewnic jakis procent szans na wylosowanie "koksow" przed wyczyszczeniem agenta w calosci... Zrobilem chyba z 25 losowan, bo dostalem premie 100k(nie wiem za co), z zawodnikow godnych uwagi, to wypadl mi silva, douglas costa i kroos. Reszta to klapa, boczni obroncy i ciolki z atletico na srodek pompy. Wkurzylem sie, zrobilem jedno losowanie z agenta CF i wypadl sturridge
Gosc ma lepsze staty od vardiego, wiec wreszcie mam dwoch napastnikow jako takich. Pozbywam sie jedna play station 3, wiec moje dni w pesie sa policzone
Ogolnie gra jest swietna jak kazda wczesniejsza czesc, nie wiem dlaczego ludzie narzekaja. Jedynie co mnie wkurza, to gnoje, ktorzy uciekaja z rozgrywki... Wczoraj probowalem wygrac 3x challenge o agenta ii... trzy razy mnie wywalilo... w tym raz z gosciem co ma 950 rating, nie wiedzialem, ze sa takie mendy, skoro ktos ma tyle ratingu to raczej powinien byc dojrzaly emocjonalnie heh
w kazdym razie, z gosciem przegrywalem 4-1 bo bawilem sie taktyka, zmienilem na moja podstawowa(Navas) i wpakowalem mu 5 bramek, po czym koles w 90+3 minucie sie rozlaczyl
zacinka trwala od 90+0, wiec niewiele brakowalo a bym jeszcze wygral, by sie skubaniec zdziwil. Pozdro pesmaniacy