Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje

PES 2016 - Tryb myClub

<< < (1396/1416) > >>

chrono87:
Gwiazdy Euro 2016. Około 300 piłkarzy i 27 % szans na czarną.

Odpaliłem mecz online, aby wygrać darmowe losowanie. Znalazło jakiegoś Ruska i opóźnienia, że nie da się grać. Po meczu się go pytam czy on jest z Syberii, że takie lagi. I dostaje wiadomość "yes, sorry"  :o :o :o Niesamowite jak z części na część jakość gry online  poleciała na ryj. Przynajmniej u mnie.

Boooolek697:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEGwiazdy Euro 2016. Około 300 piłkarzy i 27 % szans na czarną.

Odpaliłem mecz online, aby wygrać darmowe losowanie. Znalazło jakiegoś Ruska i opóźnienia, że nie da się grać. Po meczu się go pytam czy on jest z Syberii, że takie lagi. I dostaje wiadomość "yes, sorry"  :o :o :o Niesamowite jak z części na część jakość gry online  poleciała na ryj. Przynajmniej u mnie.

--- Koniec cytatu ---
dzieki wielkie za info :)
kolego powiem ci ze mam to samo oatatnio nabylem nowego trenera i nabijalem ts grajac vs kom i dawno online nie gralem bo lagi i zawiechy gry doprowadzaly mnie do szalenstwa :D
zalosuje sobie z 10 razy dzisiaj bo upolowac musze pogbe i cristiano :P ich.brakuje mi do pelni szczescia :D

Misiek1948KSG:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdzieki wielkie za info :)
kolego powiem ci ze mam to samo oatatnio nabylem nowego trenera i nabijalem ts grajac vs kom i dawno online nie gralem bo lagi i zawiechy gry doprowadzaly mnie do szalenstwa :D
zalosuje sobie z 10 razy dzisiaj bo upolowac musze pogbe i cristiano :P ich.brakuje mi do pelni szczescia :D

--- Koniec cytatu ---

i tak nie trafisz... ta gra jest pojeba*a..

Boooolek697:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEi tak nie trafisz... ta gra jest pojeba*a..

--- Koniec cytatu ---
No faktycznie kolego nie trafilem :D ale wpadł gotze,muller idealni na div sim :D i alaba ktory wskoczy do pierwszego składu zamiast f.luisa :P

TrueGrand:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPodobno ma być cała bundesliga i  BPL .Tylko obawiam się konkurenta w postaci fify  na frostbite ....

Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka

--- Koniec cytatu ---
To nie są prawdziwe informacje.  Jak do tej pory do licencjonowanego Man UTD Konami mogło wybrać jeszcze jedna drużynę z BPL (dowolną) . Padło na Arsenal.  I to wszystko jeśli chodzi o licencje  a dzień dzisiejszy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej