Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje
PES 2016 - Tryb myClub
klejson:
Jak dla mnie My Club to jedyna sensowna pozycja w tej całej grze ,szkoda że jest coraz gorzej z tymi rozłączeniami .
tadzik:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJesli ktos chcialby zagrac w mycluba ze mna,nick steam jarosze100,GG 54182598.
BTW. Sorry za chamska reklamę :)
--- Koniec cytatu ---
Jarosz i Ty tu.... ^-^
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
TrueGrand:
Znów zainstalowałem MyClub i mam pytanie.
Kiedyś handicapy były randonowo, czasem kilka meczy nic nie było czuć, obecnie w każdym mam w zasadzie same druki. Albo w plecy 5-0 i stoją, albo win 5-0 i biegają jak by nalykali się białego proszku. Jeśli remis to 6-6. Czuć, że gra sama ustawia mi wyniki. Czy to się kończy na wyższych Rattingach? Czy druki są na każdym poziomie tej gry?
Obecnie wiem kiedy strzelę gola a kiedy bankowo stracę. Najgorsze, że gdy mam stracić gola, to przestają działać nawet wślizgi :D jakiś [cenzura] koszmar.
tomi55:
siemka mam problem z my club non stop wyskakuje przy wlaczaniu tego trybu jakis "CODE" teraz jest ICWP161 wczesniejsze dwa naprawilem ale znowu ten mnie meczy pomozcie pls
kaczor86:
witam Panowi jestem nowy na forum, ale gram w pesa od zawsze. Czy zna ktoś przecieki apropo końcowych losowań zawodników. Np w 2015 było tak że byli najlepsi zawodnicy pes 2015. Czy w tej części też można się tego spodziewać??? Po tym Pes zakończył wydawanie specjalnych aktualizacji na losowania i trzeba było losowac pośród zwykłych skautów
Post Połączony...pytam bo do pełnego składu brakuje mi kilku zawodników, niestety aby trafić tych lepszych trzeba mieć trochę szczęścia. mam skład liczący 160 zawodników i praktycznie z zawodników którzy mnie interesują (oczywiście powyżej 85) brakuje mi ok 15 zawodników. Pozostałych mam :-))). Kilku mam nadzieje że wylosuje teraz na euro ale ubolewam nad drużyną brazyli która nie awansowała z grupy - co skutkowało brakiem możliwości losowania tych zawodników jak silva, luiz i hulk
Nawigacja
[#] Następna strona