Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje

PES 2016 - Tryb myClub

<< < (1406/1416) > >>

Hattrick1983:
Kto mi wyjasni o co chodzi z tym co napisali po ubdacie w czwartek cos pes 2016 do pes 2017 ze jacys weterani poprosze o tłumaczenie wszystkiego jak ktos bedzie taki mily

TrueGrand:
Ze każdy weteran MyClub dostanie w PES 2017 za każdego  piłkarza  overall>90 jedno losowanie piłkarza overall 80+

rumcyk:
Mój angielski nie jest dobry ale ten tekst "If you have owned more than 2 players (Lv.30) who have an overall rating of 90 or more, you would be offered 2 special agents which guarantee to obtain a player who has an overall rating of 80 or more" oznacza ze dostanieasz 2 agentow jesli masz przynajmniej 2 graczy powyzej 90. Wiec jesli masz 2 lub 10 to i tak dostaniesz 2 agentów. Jeszcze jednego mozna dostac jesli sie zrobilo wszystkie zadania w Myclubie.

TrueGrand:
Tak jak piszesz.
Nie widziałem newsa z gry bo już w to nie gram. Twitter mówi, że za każde 90 = 1losowanie .
Ale nikt z Konami tego  nie pisał więc zostańmy przy 2x czarna dla weteranów .

DmG_PL:
Dzisiaj otworzyłem 4 piłki (90% na czarną). Wypadły mi 3 złote piłki. Myślę, że to jest jakiś bug, bo niedawno także były piłki ok. 85% na czarną i zdecydowana większość wylosowanych piłek to były złote piłki.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej