Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje
PES 2016 - Tryb myClub
keats:
dlaczego nie ma żadnego agenta, czy ktoś coś wie . Gram dopiero miesiąc, ale zawsze był, pozdrawiam.
dllugi40:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdlaczego nie ma żadnego agenta, czy ktoś coś wie . Gram dopiero miesiąc, ale zawsze był, pozdrawiam.
--- Koniec cytatu ---
Był ale się zmysł....grasz miesiąc poczekaj kolejny to będziesz miał pes2017 a tam już będzie nowy agent
sidnej:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdlaczego nie ma żadnego agenta, czy ktoś coś wie . Gram dopiero miesiąc, ale zawsze był, pozdrawiam.
--- Koniec cytatu ---
agenci są cały rok, teraz już gra jest wygaszana, i nie będzie już agentów, w połowie września premiera nowej odsłony PES-a i wtedy od nowa w kolejnej częsci będą agenci co tydzień
tadzik:
Dobrze prawisz Sidnej Tak jest co rok .....i raczej to się nie zmieni
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Tianse:
Czekam na PES 2017, ale z racji iż myClub 2016 jest darmowy, to zrobiłem dziś drużynę. Wcześniej w to nie grałem. Mam teraz pytanko, bo na wszystkich filmikach jak otwierają piłki, to są jakieś takie specjalne. Ja mam podział na pozycje (bramkarz, obrońca, pomocnik, napastnik) i do tego mam 15.7% na czarną, reszta to złote. Pozostaje mi już to losować, czy mogę jakoś jeszcze zwiększyć szanse na czarne?
Druga sprawa, po meczach dostaje jakieś karty od agentów z gwiazdkami. Biorę tam zawodników, ale w jakich piłkach losuje to zależy od ilości gwiazdek, tak? Czy zawsze w tych agentach takich co maksymalnie trzech można wybrać jest tylko 1 czarna i 1 złota piłka?
Nawigacja
[#] Następna strona