Kupiłem:
Pro Evolution Soccer 2016 Edycja Day One zawiera:
grę Pro Evolution Soccer 2016 dodatki do trybu myCLUB:
1 zawodnika z drużyny roku UEFA.com - dostałem Neymara
zawodnika do wypożyczenia - Neymara -Miałem już Neymara i wybrałem innego zawodnika z listy
10 tys. GP przez 10 tygodni - dostałem raz, minął już ponad tydzień co muszę zrobić, żeby je dostać?
10 wspomagaczy leczenia - dostałem
3 zawodników kontraktowych - dostałem,.
Skoro nikt nie próbował racjonalnie odpowiedzieć, to może ja. Albo mi się zdaje, albo coś ci się popieprzyło - choć to i ja mogę się mylić, wtedy mnie poprawcie. Numero uno - Neymar jest w drużynie roku? Nie zdaje mi się. Numero dos - chodzi ci o listę na początku tutoriala? Jeśli tak, nie ma ona nic do bonusów w edycji Day One. Numero tres - nawet jeśli naprawdę miałbyś dostać dwóch Neymarów, to jakim cudem miałby ci się on nadpisać, a do wypożyczenia być umożliwiony inny gracz? No chyba coś tu nie tak.
A. jeszcze ta kasa. Podobno wszyscy mieli go dostać w czwartek, ale niektórzy nie dostali, coś tam na twitterze widziałem, m.in. u Bhattiego. Sam możesz spojrzeć. Czy to naprawią - nie wiem, wątpię, chyba musisz sam się upomnieć. Gdzie - nie wiem.
PS. Niektórzy nie umieją w tapatalka (
), inni nie umieją w interpunkcję i ortografię, a jeszcze do tego dyskutują o poziomie forum. Trochę to niepoważne.