Zaprosilbys mnie to moglibysmy zagrac jakis meczyk. Pozdrawiam
Ps. Na wersji Amerykanskiej mam lagi w zależności zapewne od przeciwnika,bo jest jak narazie rożnie niestety.
Już nie mam wersji amerykańskiej - zareklamowałem u alegrowicza, pogroziłem lekko negatywem i w ramach rekompensaty zaproponował mi amerykanską Fife 16 za 20 zł, która nie ma region locka, a że i tak chiałem kupić to wziąłem.
Kupiłem więc jeszcze raz PESa - wersję europejską.
Lagi mniejsze choć wciąż lekkie są ale nie mam już takiego "wkur#u" jak w 2014 czy 2015.
I powiem ci ze gra sie przyjemnie.
Standardowe błedy w pesie wkurzają - szczególnie jak chłopki nie rejestrują, że są najbliżej piłki i powinni do niej podbiec lub przynajmniej na nich wskaznijk powinien się zmienić - rejestrowanie siły nacisku podań jest bardzo słabe = leciutko naciskasz a daje lage prostopadłą - standardowe problemy PESa.
Ale gra się ok - można nawet dryblować bez spinki.
nawet z tymi hokejowymi wynikami w myclub - w divisions online nie ma wyników hokejowych. Team lobby to wciąż porażka organizacyjna - tylko jesli posiada się grupę 8 znajomych jednoczesnie.
Proponuje moderatorowi założyć jakiś temat, gdzie ludzie mogą się spyknąć na team lobby.