Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
Nieoficjalne Spolszczenie Pro Evolution Soccer 2016! v2.0 Już jest download
kriss12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMunioz, spolszczenie działa na DLC.00. Właśnie sprawdzałem i u mnie wszystko działa.
Zauważyłem, że po wgraniu patcha JulianCamesDLC to nie ma tłumaczenia tylko na "Now loading"' "Establishing communications" i takie mało ważne rzeczy. Reszta jest ok.:)
Pozdrawiam.:)
--- Koniec cytatu ---
No właśnie i tu dlatego trzeba edytować plik dpfilelist na dlc 1,0 ponieważ jak zrobimy sobie spolszczenie i patch po dlc 0,0 nie będzie nam działać spolszczenie ani patch.
Po edytowaniu pliku dpfilelist pod dlc 1,0 wszystko nam będzie działać jak należy. Tylko aby nam wszystko działało musimy wgrac patcha patcha i spolszczenie a potem edytować programem dpfilelist na dlc 1,0
kwasik1985:
witam
jak to pobrac skoro po kliknieciu w link wyskakuje czysta strona bez odliczania w prawym rogu
Fiedziu:
Na Ps4 coś będzie?
OLIX19:
Nie wszystko jest przetłumaczone co do nie których patchy ale i tak wielkie brawa dla was i za to że wogóle ktoś sie tym zajmuje.Dziekuje :)
MUNIOZ:
Spolszczenie nie działalo mi na FP Patch.Na Super Patchu działa.Po prostu wada patcha że nic nie można nic dograć.Spolszczenie,tablice wyników itp.
Nawigacja
[#] Następna strona