Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
Nieoficjalne Spolszczenie Pro Evolution Soccer 2016! v2.0 Już jest download
kriss12:
odpal jako administrator albo spróbuj ściągnąć inny ale raczej powinien odpalić
CASTIEL:
Puchacz musisz pobrać NET framework 4.5 ja pobrałem i mi pomogło a miałem podobny problem do twojego. Spróbuj może ci pomoże :)
Poza tym kriss dobra robota z tym spolszczeniem z niecierpliwością czekam na pełną wersje. Pozdrawiam :)
MUNIOZ:
Mam pytanie kriss12. Czy dałbyś radę wypuścić to spolszczenie na DLC.00? To duży problem?czy może pikuś? Jeśli to mały kłopot to był bym wdzięczny...! Pozdrawiam.
kriss12:
Jak nie masz żadnego patcha to sobie możesz sam zrobić tym programem dpfilelist.
Poza tym jak ktoś z Was ma patcha jakiegoś a zrobił na doc 0.0 niech da znac i potwierdzi że mu patch i spolszczenie chodzi
PS. Czy byłby może ktoś jeszcze z was chętny aby zrobić jakąś ciekawą okładkę do owego spolszczenia, jeśli tak to zapraszam i dziękuję .
Jak by ktoś zdecydował się na zrobienie okładki to proszę wysłać mi na PW dziękuję .
xgame1989:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam pytanie kriss12. Czy dałbyś radę wypuścić to spolszczenie na DLC.00? To duży problem?czy może pikuś? Jeśli to mały kłopot to był bym wdzięczny...! Pozdrawiam.
--- Koniec cytatu ---
Munioz, spolszczenie działa na DLC.00. Właśnie sprawdzałem i u mnie wszystko działa.
Zauważyłem, że po wgraniu patcha JulianCamesDLC to nie ma tłumaczenia tylko na "Now loading"' "Establishing communications" i takie mało ważne rzeczy. Reszta jest ok.:)
Pozdrawiam.:)
Nawigacja
[#] Następna strona