Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
Nieoficjalne Spolszczenie Pro Evolution Soccer 2016! v2.0 Już jest download
Sanktis90:
MAM PROBLEM... chce wejść w program dPfileListGenerator i próbowałem też przez administratora i się nie da pisze mi że program DpFileList Generator przestał działać i mam tylko do wyboru Wyszukaj rozwiązanie w trybie online i zamknij program lub Zamknij program ktoś wie co jest grane? :(
kriss12:
Witam serdecznie wszystkich
Nieoficjalne spolszczenie pes 2016 by kriss12 V 2.0 - Już nie długo do pobrania
Co znajdziemy w nowym lepszym spolszczeniu w wersji 2.0
-Przetłumaczone nowe kwestie z DLC 2.0
-Sporo poprawiony tryb kariery i myclub
-wiele dużo nowych i lepszych tekstów w tych dwóch trybach niż w poprzedniej wersji.
-spolszczenie lepsze od konkurencji które i tak w większości pochodzi z moich wcześniejszych spolszczeń
-Opcje, Tryb Sieciowy, Kariera, Zostań Legendą, MyClub - wszystko spolszczone w 100%
-Spolszczenie działa z każdym patchem!
SPOLSZCZENIE BĘDZIE RÓWNIEŻ PASOWAĆ NA DARMOWĄ WERSJĄ PRO EVOLUTION SOCCER 2016 myCLUB.
OnoMatoPeja:
Dobra robota :) Zaktualizuj pierwszy post o te wydanie aby potem ludzie nie błądzili :)
kriss12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDobra robota :) Zaktualizuj pierwszy post o te wydanie aby potem ludzie nie błądzili :)
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie masz rację ( zapomniałem sobie :) )
aktualizacja w pierwszym poście
tommy9999pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam serdecznie wszystkich
Nieoficjalne spolszczenie pes 2016 by kriss12 V 2.0 - Już nie długo do pobrania
Co znajdziemy w nowym lepszym spolszczeniu w wersji 2.0
-spolszczenie lepsze od konkurencji które i tak w większości pochodzi z moich wcześniejszych spolszczeń
SPOLSZCZENIE BĘDZIE RÓWNIEŻ PASOWAĆ NA DARMOWĄ WERSJĄ PRO EVOLUTION SOCCER 2016 myCLUB.
--- Koniec cytatu ---
Hahahahaha :D Kriss, myślę że powinieneś prowadzić jakiś dobry kabaret :D
"-spolszczenie lepsze od konkurencji które i tak w większości pochodzi z moich wcześniejszych spolszczeń "
Po pierwsze, nie ma takiego słowa jak "spolszczeń", chyba że twój po gimnazjalny język z korytarza takie coś obejmuje.
Tak samo jak Ty, "wielki" tłumacz języka polskiego napisałeś ostatnio w głównym temacie : W KRÓTCE co odbiło się falą śmiechu (fale tsunami były wtedy przy tym małą kałużą).
Dalej, pasować "NA DARMOWĄ" ... - no cóż, jeżeli w dwóch zdaniach robisz takie byki to strach uruchamiać "wasze" spolszczenie. Chyba nie muszę mówić, komu podesłałem 70 % tłumaczenia, które wydałeś w panice przede mną?;)
"Nie długo" - przypomnę tylko, że autorem cytowanego tekstu jest główny twórca tłumaczenia ;)
Motyw konkurencji ... Kriss, błagam lecz gdzieś indziej kompleksy. Jeżeli choruje się na prostatę, trzeba iść do lekarza...jeżeli na głowę...
Swoją drogą konkurencja wg. definicji wymaga dwóch dobryh jakościowo produktów, więc tu nie ma mowy o żadnej konkurencji ;)
Zapraszam do ankiety w wątku:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
PS. I dlaczego ostatnim razem napisałeś mi, że nie będziesz robił Spolszczenia dla jakichś tam "Dzieci z bulerbuyn" wskazując dosłownie forum PESleague, a sam wydajesz swoje marne kwestie i przy okazji rekrutujesz kolegę Sebę_Maliszewskiego - również z tego forum? Nieładnie tak zmieniać zdanie.
Pozdrawiam i przemyśl sobie swoje postępowanie wobec swojej "konkurencji".
Nawigacja
[#] Następna strona