Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC

Nieoficjalne Spolszczenie Pro Evolution Soccer 2016! v2.0 Już jest download

<< < (14/15) > >>

kriss12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEHahahahaha :D   Kriss, myślę że powinieneś prowadzić jakiś dobry kabaret :D   

"-spolszczenie lepsze od konkurencji które i tak w większości pochodzi z moich wcześniejszych spolszczeń " 

Po pierwsze, nie ma takiego słowa jak  "spolszczeń", chyba że twój po gimnazjalny język z korytarza takie coś obejmuje. 
Tak samo jak Ty, "wielki" tłumacz języka polskiego napisałeś ostatnio w głównym temacie : W KRÓTCE co odbiło się falą śmiechu (fale tsunami były wtedy przy tym małą kałużą).
Dalej, pasować "NA DARMOWĄ" ...  - no cóż, jeżeli w dwóch zdaniach robisz takie byki to strach uruchamiać "wasze" spolszczenie. Chyba nie muszę mówić, komu podesłałem 70 % tłumaczenia, które wydałeś w panice przede mną?;)
"Nie długo" - przypomnę tylko, że autorem cytowanego tekstu jest główny twórca tłumaczenia ;)
Motyw konkurencji ... Kriss, błagam lecz gdzieś indziej kompleksy. Jeżeli choruje się na prostatę, trzeba iść do lekarza...jeżeli na głowę...   
Swoją drogą konkurencja wg. definicji wymaga dwóch dobryh jakościowo produktów, więc tu nie ma mowy o żadnej konkurencji ;)
Zapraszam do ankiety w wątku: REJESTRACJA lub LOGOWANIE

PS. I dlaczego ostatnim razem napisałeś mi, że nie będziesz robił Spolszczenia dla jakichś tam "Dzieci z bulerbuyn" wskazując dosłownie forum PESleague, a sam wydajesz swoje marne kwestie i przy okazji rekrutujesz kolegę Sebę_Maliszewskiego - również z tego forum?  Nieładnie tak zmieniać zdanie.

Pozdrawiam i przemyśl sobie swoje postępowanie wobec swojej "konkurencji".

--- Koniec cytatu ---

COŚ JESZCZE CHCESZ PRZEKAZAĆ CIEKAWEGO ??

kriss12:
Przepraszam ze post pod postem ale dłuższy czas już nie było uaktualniane

Pod tym linkiem znajdziecie moi mili najnowsze nasze spolszczenie
co zostało w nim zmienione to sami zobaczcie
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

kriss12:
ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA NASZ NOWY FANPAGE O GRZE PROEVOLUTION SOCCER REJESTRACJA lub LOGOWANIE

kretu19955:
Instalacja spolszczenia powoduje problemy w PTE patchu. Z tego co zauważyłem znikają trenerzy niektórych drużyn (w ich miejsce pojawia się niejaki R. MARTINEZ z Węgier, jednak taki problem byłby do przeżycia), pojawiają się zawodnicy DUMMY (czasem masowo) oraz inni nieistniejący, przede wszystkim w bundeslidze. Problem dotyczy również spolszczenia konkurencji.

kriss12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEInstalacja spolszczenia powoduje problemy w PTE patchu. Z tego co zauważyłem znikają trenerzy niektórych drużyn (w ich miejsce pojawia się niejaki R. MARTINEZ z Węgier, jednak taki problem byłby do przeżycia), pojawiają się zawodnicy DUMMY (czasem masowo) oraz inni nieistniejący, przede wszystkim w bundeslidze. Problem dotyczy również spolszczenia konkurencji.

--- Koniec cytatu ---
to jest nie możliwe ponieważ spolszczenie nie ingeruje w ofa pod żadnym względem, jedyna możliwość to taka że jak masz jakiegoś patcha to to że nie zaznaczyłeś plików w dpfilelist

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej