Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole
[X360] Polska Ekstraklasa i 1 Liga 15/16 v5 + DLC 3 GOTOWA by bbolek83&Shakugan
OnoMatoPeja:
Nie lepiej na jakiś mały szybki hosting takie małe pliki, np. zippyshare
ArcadioMorello:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie lepiej na jakiś mały szybki hosting takie małe pliki, np. zippyshare
--- Koniec cytatu ---
Link do zippyshare ->
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Pozdrawiam
bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIELink do zippyshare ->
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Nowego pes mam i zobaczę czy w tym roku będę edytował bo chętnych bardzo mało do pomocy jest :( a sam to może w styczniu coś może wypuszczę :(
A tu link dpfiles dlc4
DjFarrand:
Bolek zawsze jest pomocny moge udastepnic miejsca na ftp dla ciebie by linki byly caly czas, nie widze problemu jak cos gg masz 2331578, zawsze sluzysz pomoca ja tak cie wesprzec moge , mysle to tak wiele, bo linki zippy wygasaja i lipa, I milo by bylo jak bys zajal sie pathem do pes 17 bo tak to wole ta 16 :P hehe:)
bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBolek zawsze jest pomocny moge udastepnic miejsca na ftp dla ciebie by linki byly caly czas, nie widze problemu jak cos gg masz 2331578, zawsze sluzysz pomoca ja tak cie wesprzec moge , mysle to tak wiele, bo linki zippy wygasaja i lipa, I milo by bylo jak bys zajal sie pathem do pes 17 bo tak to wole ta 16 :P hehe:)
--- Koniec cytatu ---
coś pewno się zrobi hehe tylko nie wiem kiedy bo dużo pracy z tą wersja będzie po wydaniu dlc zacznę edycję tak że może na święta będzie w grudniu. Ok będę się oddzywal wrazie czego
Nawigacja
[#] Następna strona