Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole

[X360] Polska Ekstraklasa i 1 Liga 15/16 v5 + DLC 3 GOTOWA by bbolek83&Shakugan

<< < (202/203) > >>

ArcadioMorello:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENowego pes mam i zobaczę czy w tym roku będę edytował bo chętnych bardzo mało do pomocy jest :( a sam to może w styczniu coś może wypuszczę :(

A tu link dpfiles dlc4
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

--- Koniec cytatu ---
Dziękuje bardzo.
Niestety mam słaby internet i ściągając DATA PACK przez konsole pojawia się komunikat, że plik jest uszkodzony.
Jak mam zainstalować DATA PACK od 1.0 do 4.0?
Moja konsola to LT.
Kopiowałem pliki dt80_100E_x36, dt80_200E_x36, dt80_300E_x36 przez Horizon na pendrive. Później z pendrive na dysk i nic... Pomoże ktoś?
Skąd mogę ściągnąć dt80_400E_x36?

Pozdrawiam

lukaszari7:
Nie da się ściągnąć ostatnich 7 plików

Kropa94:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDziękuje bardzo.
Niestety mam słaby internet i ściągając DATA PACK przez konsole pojawia się komunikat, że plik jest uszkodzony.
Jak mam zainstalować DATA PACK od 1.0 do 4.0?
Moja konsola to LT.
Kopiowałem pliki dt80_100E_x36, dt80_200E_x36, dt80_300E_x36 przez Horizon na pendrive. Później z pendrive na dysk i nic... Pomoże ktoś?
Skąd mogę ściągnąć dt80_400E_x36?

Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---

Ja też nie dałem rady wgrać pacza, poza tym nie wiem czy pójdzie z dlc4

dt80_100E_x36, dt80_200E_x36, dt80_300E_x36 wgraj przez horizona na pena z pesem. z pena na xboxa przerzuć to w oryginalnym dashu xboxowym. Nie wejdzie pacz, to bedziesz mial chociaż oficjalne euro :)

Aha, no musi być wersja complex.

magic1986:
Witam, instalowałem wielokrotnie te dodatki tak jak jest w opisie, ścieżka też się zgadza a mimo to nie działa. Mam wersję cyfrową pesa czy ma to może znaczenie ? Proszę o pomoc

Kropa94:
No nie wiem, ja mam complex, czyli taką jak trzeba.

miałem w xex w god. wgrywałem luzem i przez horizon - figa. nie działa, a pacz jest super, grałem na kompie i jest mega.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej