Witam obiecałem dać POST na prośbę Cudotwórcy - Patch jest rewelacyjny, Piękny, cudowny, wspaniały. Super sprawa i wielkie dzięki za udostępnianie patcha. Owszem znalazłem kilka mało istotnych pomyłek ale to kropla w morzu patrząc na patch ogólnie. Mianowicie zauważyłęm że Arsenal i Chelsea mają przypisane całkiem białe stroje i nie da się ich już zedytować. Ale dodałem sobie trzeci strój sam. Również przypadkowo znalazłem Błaszczykowskiego w Duńskim Fc Kopenhaga (nawet dwóch tam ich jest hehe - jeden jak żywy naturalny a drugi chyba jakiś nieudany klon) Jeżeli ktoś chce lub sam sobie chce dodać Kubę do reprezentacji to proszę bardzo zrobić sobie samemu. Brakuje również edycji krajów ale to taki urok PESa że kraje typu Czechy, Słowacja, Usa, Meksyk itd nigdy oryginalnych nazwisk nie miały. Ale zawsze mo.żna sobie wpisać samemu. Bardzo mi się podoba gdy widze banery na stadionie antypolicyjne, albo reklamy Biedronki haha. Naprawdę Patch rewelacja aż miło się gra. Fajnie że Polska reprezentacja ma prawdziwe stroje i większość graczy ma naturalne twarze. Wspaniała robota i wielkie dzięki