Szczerze robilem tak jak opisales i gowno nie dziala mi to na xbox konsola przerobiona RGH jak posiadasz takie forum to przynajmniej badz dostepny na gg robilemz poradnika to z 5 razy i nie dziala nie nadpisuje plikow na pes 16 gra sie uruchamia ale patha nie widac...
Cześć po pierwsze nie tak agresywnie bo to nie miejsce na takie rzeczy i bardzo nie ładnie kultura to wymaga no chyba że ktoś nie posiada owej.
Na gg ma być i czekać na Ciebie hmmm
? Sorry nie jestem 24 H na kąpie lecz nie będę się tłumaczył bo nie ma przed kim nie sądzisz kolego!!!!!
Masz taką opcje na forum jak wiadomość Prywatna !!!!
Następna rzecz to taka poczytaj forum patch działa dowody masz napisane biało na czarnym.
Jesteś pewny że wszystko zrobiłeś tak jak jest napisane nawet filmik umieściłem jako poradnik jak postępować z patchem jest na stronie trzeba wszystko przeczytać dokładnie ale co tam lepiej bluzgać od razu na człowieka, i chcesz aby Ci pomóc
zrób zdjęcia i wstaw na forum jakie masz pliki na dysku konsoli wgrane
jak to wygląda
masz tak wgrane pliki
foto w spoiler
Nie wiem z czego to wynika ale jak gram Manchester City w Lidze Mistrzów to nie ma stroi tylko białe w normalnej lidze już jest ok.Ma ktoś tak czy tylko ja???
Pobierz nowy DPFLIES może uszkodził Ci się przy wgrywaniu
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEspróbuj to wgrać