Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole
[X360] Polska Ekstraklasa i 1 Liga 15/16 v5 + DLC 3 GOTOWA by bbolek83&Shakugan
rico88:
Jak to zainstalować? Muszę mieć grę w god czy xex.
Sano:
Obojętnie. Ściągnij i wrzuć pliki do folderów jak w instrukcji w 1. poście.
avalach:
Witam
czy mógłby mi ktoś pomóc z instalacją patcha? Nigdy nie zgrywałem patchy na xboxa. Czy do tego jest potrzebny jakiś program? Rozumiem ,że pliki ściągnięte zgrywam na pendriva (który wcześniej powinien być przerobiony na xboxie?) ale nie wiem co dalej , nie wiem w jaki sposób na konsoli odszukać odpowiednie ścieżki. Z góry dziękuję za pomoc.
bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEHej, wszystko pięknie śmiga.
Intro fajne, wydaje mi się też, że podmieniłeś murawy, bo teraz wyglądają tak jak w oryginale powinny.
Co do błędów, to zauważyłem kilka w nazwach:
Newcastl United -> Newcastle United
Brenford -> Brentford
Barnley -> Burnley
Huddeersfield Town -> Huddersfield Town
Middelsborough -> Middlesbrough
Termalika Bruk Bet -> Termalica Bruk-Bet
MKS Kluczborg -> MKS Kluczbork
Olimipia Grudziąc -> Olimpia Grudziądz
Wisla Płock -> Wisła Płock
W bundeslidze (portuguese) jest dwa razy Bayern Monachium.
Póki co tyle zauważyłem.
ok dzięki poprawie napewno
--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam
czy mógłby mi ktoś pomóc z instalacją patcha? Nigdy nie zgrywałem patchy na xboxa. Czy do tego jest potrzebny jakiś program? Rozumiem ,że pliki ściągnięte zgrywam na pendriva (który wcześniej powinien być przerobiony na xboxie?) ale nie wiem co dalej , nie wiem w jaki sposób na konsoli odszukać odpowiednie ścieżki. Z góry dziękuję za pomoc.
--- Koniec cytatu ---
dokładna instrukcja z ścieżką
HDD:Content/000000000000000/4B4E0861/00000001/DpFileList.bin,bolek faces, bolek dzwiek, bolek other kitsy, bolek eklapa
a edit bin wyrywasz na
HDD:Content/E00002E08DF8220B/4B4E0861/00000001/
EDIT000000.BIN
po odpaleniu pes foldery zrobią Ci się same po prostu wgrywasz to znajdź folder z numerkami i literkami 4B4E0861 tam są dwa pod foldery do 1 go wgraj DpFileList.bin,bolek faces, bolek dzwiek, bolek other kitsy, bolek eklapa
do drugiego edit
Sano:
A jak nie wiesz, jak dotrzeć do tych ścieżek, to polecam zainstalować program xexmenu.
Tutaj masz poradnik:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE (pomiń kroki z dashlaunchem i FSD3).
Dzięki temu programowi będziesz mógł z pendrive zgrać pliki w podane przez bbolek83 miejsca.
Nawigacja
[#] Następna strona