Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole

[X360] Polska Ekstraklasa i 1 Liga 15/16 v5 + DLC 3 GOTOWA by bbolek83&Shakugan

<< < (10/203) > >>

rico88:
Już wszystko ładnie śmiga, tylko na przyklad w pierwszej lidze nie ma prawdziwych nazwisk tylko tak jakby składy z 2 ligi francuskie. Co zrobiłem źle?

Sano:
Jak widzisz w 1. poście, zawodnicy nadal są tworzeni, w końcu to wersja testowa, a nie pełna. ;)

rico88:
Rozumiem, czekam na finalną wersję. Odwalacie kawał dobrej roboty.

luki-6:
mam pytanie , proszę o pomoc. Mam zgranego patcha na pendrove. Gdy uruchamiam grę jest ok, widze że patch zaisntalował się. Gdy wychodzę z gry, chce uruchomić ponownie to już jest brak patcha. Stracone są dane z dysku przenośnego (pendrive). Zaznaczyłem, by gra zapisywała się na pendrive, mimo to po zamknięciu gry i otworzeniu ponownie brak plików. Co mam zrobić, by dane nie zniknęły z pendrive ?
Pozatym, co zdążyłem zauważyć bundesliga podpisana jest jako liga portugalska oraz w bundeslidze jest Benfika Lizbona.

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmam pytanie , proszę o pomoc. Mam zgranego patcha na pendrove. Gdy uruchamiam grę jest ok, widze że patch zaisntalował się. Gdy wychodzę z gry, chce uruchomić ponownie to już jest brak patcha. Stracone są dane z dysku przenośnego (pendrive). Zaznaczyłem, by gra zapisywała się na pendrive, mimo to po zamknięciu gry i otworzeniu ponownie brak plików. Co mam zrobić, by dane nie zniknęły z pendrive ?
Pozatym, co zdążyłem zauważyć bundesliga podpisana jest jako liga portugalska oraz w bundeslidze jest Benfika Lizbona.

--- Koniec cytatu ---

Cze. a na pendrive masz DpFileList.bin bo wychodzi na to ze nie wczytuje patcha ten plik jest za to odpowiedzialny. Poprawkę można pobrać już pobierz tylko edita i bolek eklapa..

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej