Witam, na pierwszej stronie pisze, że plik EDIT będzie podany pozniej, czy mogę prosic o link do niego bo nie mogę sciagnać go z tego podanego.
Wrzuciłem drugi TU i bez żadnego efektu. Ścieżka do pliku edit, którą napisał bolek nie istnieje na mojej konsoli . Może macie jeszcze jakieś propozycje?
Usunąłem EDIT ze wszystkiego co było i dalej nie ruszyło. Teraz spróbowałem usunąć wszystkie pliki związane z patchem. Odpaliłem czystego PESA i normalnie chodził. Dorzuciłem pliki i umarł... Wrzuciłem wszystko oprócz TU, jak sami wspominaliście.
Rozumie że wcześniej miałeś tak jak na foto ??
jak wgrac te stadiony polskie?zrob stamford bridge!!!:)bo ten co teraz jest to nie stamford
Siemka all mam taki problem , pobrałem wszystkie pliki dodałem je tam gdzie trzeba (konsola RGH) i jak przechodzę do ekranu wyboru drużyny i chce przejść do meczu to gra wyłącza się . gdzie mogłem popełnić błąd ?
Witam!!!Pobrałem plik ze stadionami i wgrałem , ale nie widać polski stadionów
Chłopaki wykonaliście świetną robotę mam pytanie czy będą może prace nad polskim komentarzem w meczach ?
bbolek83 patch jest super ale jest dużo błędów np.strój bramkarza gamba osaka cały biały,np Bradley Wright-Phillips,logo pucharu mls a jest MX,Buric Lech Poznan itd.. Dzięki za wykonaną pracę
burić lech poznan jest blondynem i ma krótkie włosy, natomiast Bradley Wright-Phillips wygolony na łyso, Copa Sudamericana 2015 dużo zespołów brak logo,a strój bramkarza gamba osaka cały biały(brak stroju),nazwy w edit Competition category np.England-Ekstraklasa itp,niektóre nazwy pucharów naprzykład Superpuchar Niemiec..