Witam.Bbolek83 czy planujecie stadion Wisły Kraków lub/i przyśpiewki kibiców?Jak jest stadion Legii, Cracovii czy Lecha. To pasowało by, żeby Wisły też byłPozdrawiam
Jedyne co mi przychodzi na myśl, to że może podczas ściągania plików coś Ci przerwało, i jakiś plik może być niedociągnięty do końca, przez to są jakieś braki i błędy, bo dziwnie to wygląda z tego co opisujesz.
to moze w druga strone, moze zle nagrana plyta ?? bo ogolnie to nie moge jej zainstalowac bo mi sie pokazuje blad ze sciereczka
witam wgralem wsztskie pliki ze stycznia a mianowicie bolek data stadiony eklapa edit i dpfiles i nie działa .tzn działa ale nic sie nie zmienilo nie ma stadionow eklapy:(
Czy pobrac aktualizacje i dopiero wgrac pobrane pliki.
Wgrałem wszystko i smiga super patch Kolezdy jak wgrac loga replay i tv? pobrałempliki z logami wybrałem jeden a to dlc jak podmienic i gdzie?
jak znalesc to dp files na twardym dysku zeby logo podmienic? jestem poczatkujacym i przepraszam
bbolek83 możesz poprawić piłki ekstraklasy bo jedna jest biała świecąca a druga jakaś z biało czerwona z chińskim logo a jak nie idzie to zmień na inne bo nie można grać w ekstraklasę.Dzięki
A dokładnie chodzi o to ze miałem teN dawny juz npatchjuz wersje przez horizon wrzuciłem i w pendrive nie czyta mi tego pliku edit czy edit bin wystarcwac by patchktoregowystarczylowykaał a jak patcago wkleiłem to patch byl i nie wiem co dalej formatować pena. A powiedzcie te pliki dlc v1 v2 co sa je tez na pena wgrywac i plik TU....