Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole

[X360] Polska Ekstraklasa i 1 Liga 15/16 v5 + DLC 3 GOTOWA by bbolek83&Shakugan

<< < (13/203) > >>

lukasz88:
Wgralem przez horizona i niby patch dzisla ale z tymi bledami o których pisałem wczesniej

luki-6:
Zauważyłem w patchu, gdy pojawia się przedmeczowe pokazanie zespołów kto z kim gra , to pod herbami są mało czytelne napisy nazw drużyn ( czyli w kolorze ciemnym niebieskim czy to grananatowym). Kolor ciemnoniebieski zlewa się z zieloną murawą, i nie raz trzeba mocno wyostrzyć wzrok, by zobaczyć co tam napisane jest. Myślę, że można byłoby to poprawić, np na kolor biały jak bodajże jest w oryginale. Taki mały niuansik  :)

lukasz88:
Kolejnym bledem jest to ze skróty nazw drużyn sa skrótami starych nazw nieoryginalnych no Chelsea jest zamiast cfc to lon(od starej nazwy London fc)Zauważyłem ze niee zgadzają sie również kolory kropek na radarze również zostały po staremu no Chelsea ma niebieskie stroje a kropki sa żółte (taki kolor mial pierwszy strój bez patcha)

lukasz88:
Mam taka sugestie dla twórców patcha.Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem na temat scoreboardow byloby stworzenie jednego wspólnego dla wszystkich rozgrywek(prócz lm i le) np cos jak grafika skysports albo bbc.Byloby to uniwersalne rozwiązanie a nie tak jak teraz gramy drużynami z Anglii polski wloch Niemiec a grafika typowo pod hiszpanie:(

bbolek83:
Ten patch jest przystosowany do ligi polskiej jest ta liga będzie  priorytetem tablice jest robiona przez RED DEVILS dla poskiej eklapy i będzie  wyglądać dokładnie jak na żywo w ekstraklasie...

REJESTRACJA lub LOGOWANIEOki rozumiem to byka tylko sugestia:)ale swoja droga skoro ma być patch pod ekstraklasę to po jakiego grzyba wpakowaliscie teraz scorrboard ligi hiszpańskiej:)?

--- Koniec cytatu ---

dla testu po prostu :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej