Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole

[X360] Polska Ekstraklasa i 1 Liga 15/16 v5 + DLC 3 GOTOWA by bbolek83&Shakugan

<< < (12/203) > >>

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEHej panowie jestem nowy na forum wiec prosze o pomoc.A mianowicie...wgralem kilka dni temu  z niecierpliwosci tego patcha REJESTRACJA lub LOGOWANIE usunalem wszytskie pliczki ktore zawieral patch wgralem waszym sposobem  patchyka z ekstraklasa i problem polega na tym ze gryzie sie z tym co byl wczesniej...np jest scoreboard z tamtego(liga bbva)logo c+ a popupy sa ekstraklasy.nie dzialaja tez nowe dzwieki itd.probowalem tez wgrac przez horizon ale to nic nie daje jest tak samo.Powtrazam ze tamten jest cakowicie usuniety posiadam wersje xex.Jutri rano usunae calego pesa z dysku i wsyztskie pliki dotyczace jego i wgram wszytsko na"czysto"chyba ze macie jakis inny sposobik.pozdrawiam:)

--- Koniec cytatu ---

Zrób tak jak mówisz i daj znać, jak nie pomoże to będziemy myśleć

Sano:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEHej panowie jestem nowy na forum wiec prosze o pomoc.A mianowicie...wgralem kilka dni temu  z niecierpliwosci tego patcha REJESTRACJA lub LOGOWANIE usunalem wszytskie pliczki ktore zawieral patch wgralem waszym sposobem  patchyka z ekstraklasa i problem polega na tym ze gryzie sie z tym co byl wczesniej...np jest scoreboard z tamtego(liga bbva)logo c+ a popupy sa ekstraklasy.nie dzialaja tez nowe dzwieki itd.probowalem tez wgrac przez horizon ale to nic nie daje jest tak samo.Powtrazam ze tamten jest cakowicie usuniety posiadam wersje xex.Jutri rano usunae calego pesa z dysku i wsyztskie pliki dotyczace jego i wgram wszytsko na"czysto"chyba ze macie jakis inny sposobik.pozdrawiam:)

--- Koniec cytatu ---

Też tak mam, jeśli chodzi o scoreboard, więc to nie jest wina poprzedniego patcha, bo sam wgrywałem ten na czystą grę.
Co do dźwięków to trudno mi powiedzieć, ale chyba wszystko działa jak należy.
bbolek83 powinien pamiętać jakie rzeczy wrzucił (te logo z C+ i hiszpański scoreboard). ;D

lukasz88:
Troszkę to irytujące gdyż jestem typem perfekcjonisty hehe a tu tak...scoreboard bbva popup ekstraklasy a logo tv c+ i to ucięte jeszcze.no ale to dopiero początek zobaczymy co bedzie dalej:)pozdrawiam

lukasz88:
A i jeszcze jedno?czy mogę wgrać tego patcha przez horizona?czy wrzucić do normalnie do content?ten folder co podany jest żeby wrzucić "edit"u mnie się troszkę różni nazwa i nie wiem czy to nie przeszkadza

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETroszkę to irytujące gdyż jestem typem perfekcjonisty hehe a tu tak...scoreboard bbva popup ekstraklasy a logo tv c+ i to ucięte jeszcze.no ale to dopiero początek zobaczymy co bedzie dalej:)pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---

scoreboard jest tworzony dla eklapy. tak możesz wgrać tam do content najważniejszy jest folder 4B4E0861 jak w content znajdziesz go to tam reszte wgrywasz może jakies cyferki sie różnić w pod katalogach ale to nie przeszkadza... Szukać dalej błędów  aby patch był perfect.. :P

REJESTRACJA lub LOGOWANIEWgralem przez horizona i niby patch dzisla ale z tymi bledami o których pisałem wczesniej

--- Koniec cytatu ---

edita też pobrałeś i zastąpiłeś?????

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej