Sprawdzałem u mnie jest Ronado ale pobierz ten nowy pliki i zastąp go w xsie i zobacz kryche i daj foto jak będzie REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Bolek, ten plik który wrzuciłeś jest mniejszy od poprzedniego, czy to dobrze?Poprzedni mam wywalić i zastąpić go tym?
Proszę o pomoc w temacie TU 3. Cały czas mam wersje 1.00 mimo wyrzucenia wszystkiego jak w instrukcji. Wywale przed meczem.
Witam.Plik edit z 18.01.2016 też muszę pobrać do sprawnego działania patcha i zastąpić go ze swoim?
A próbowałeś zainstalować grę na dysku? Możliwe że płyta się trochę zużyła, lub coś źle się nagrało, lub po prostu coś się nie doczytuje z powodu tego, że gra jest odtwarzana z plyty.
tak nic to nie przeszkadza
Dogralem ten plik tzn zamienilem stary na ten i po wykasowaniu edit i uruchomieniu zauwazylem ze stracilem znaczna czesc twarzy zawodnikow wraz z ustawieniami ich wygladu (kazdy wyglada tak samo jak zawodnik nowo tworzony). Probowalem pottem podmienic go na stary plik i tez mialem bledy w zawodnikach ktorzy wczesniej byli ok np hamalainen. Wykasowalem wiec wszystko i wgralem od nowa z nowym plikiem bolel data ale dalej to samo tzn brak poprawnych twarzy... Widzialem ze transfery sa porobione wiec plik dziala, plik faces tez dziala bo czesc twarzy jest ale cos mi sie psuje...
Spróbuj zrobić w edit reset twarzy możze pomoże wejdź np w hamlainen i wyglad a potem restart......za kilka dni będzie nowa aktualizacja możesz spróbować bez edita grać usuń tego co wgrałeś edit i stwórz nowy zobacz czy twarze będą wtedy
Usunalem stary edit i po wgraniu nowego pliku zrobilem nowy i to nie pomoglo. Ciezko tak resetowac kazdego bo baaardzo duzo zawodnikow nie ma poprawnych twarzy. Mysle ze zgram po prostu pliki bez tego co wrzuciles wczoraj a potem najwyzej zrobie aktualizacje jak juz puscisz pliki po zamknieciu okienka transferowego:)
nie da rady zainstalowac, bo nie moge nagrac gry zeby mi przeszla weryfikacje w imgburn, juz z 10 plyt na pes zjebalem
A mniej więcej jakich facesów brakuje ? wypisz kilku to po sprawdzam