Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole

[X360] Polska Ekstraklasa i 1 Liga 15/16 v5 + DLC 3 GOTOWA by bbolek83&Shakugan

<< < (16/203) > >>

lukasz88:
Ja wgralem wszystko przez horizona ale pominalem edit żeby nie tracić swoich transferów które zrobiłem i wszystko pięknie śmiga.scoreboard wy przywrociliscie do tego co byl na początku bo juz nie ma bbva i bardzo sie z tego cieszę:)

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPytanie stadiony wgrywamy tam gdzie pozostałe bolki faces itp? Bo wgrałem i nie widać nowych stadionów

--- Koniec cytatu ---

a dpfileilst wgrals ???? bo to ważne !! REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa wgralem wszystko przez horizona ale pominalem edit żeby nie tracić swoich transferów które zrobiłem i wszystko pięknie śmiga.scoreboard wy przywrociliscie do tego co byl na początku bo juz nie ma bbva i bardzo sie z tego cieszę:)

--- Koniec cytatu ---

czytam na forum co zmienić i zmienia wasze sugestie :P

luki-6:
tak na szybko co zobaczyłem. Po aktualizacji patch stan na 30.09 jakie błędy zauważyłem Liga Francuska podpisana jest jako pa czy sa, niestety nie da się tego samemu edytować nazwy ligi. W lidze niemieckiej 2x Bayern jest, brak Wolfsburga. Stadiony są w porzo, ale  w meczach towarzyskich tylko można wybrać te nowe stadiony, W LM czy LE już nie. Przydałoby się dorzucić jeszcze stadiony Tych największych Klubów w Europie, wiadomo o które chodzi stadioniki :P

lukasz88:
Spoko i o to chodzi.:)

lukasz88:
A ja mam takie pytanko.czy jest możliwość przerobienia jakimś programem patcha zrobionego pod pc żeby dzialal na xboxie?i odwrotnie?pozdrawiam ??? :laugh:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej