Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole

[X360] Polska Ekstraklasa i 1 Liga 15/16 v5 + DLC 3 GOTOWA by bbolek83&Shakugan

<< < (17/203) > >>

malik321:
a dpfileilst wgrals ???? bo to ważne !! tak Dplist wgrane  stadiony wgrane obok kits faces itp a stadionów nie ma tylko 11 oryginalnych jak żyć ?

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtak na szybko co zobaczyłem. Po aktualizacji patch stan na 30.09 jakie błędy zauważyłem Liga Francuska podpisana jest jako pa czy sa, niestety nie da się tego samemu edytować nazwy ligi. W lidze niemieckiej 2x Bayern jest, brak Wolfsburga. Stadiony są w porzo, ale  w meczach towarzyskich tylko można wybrać te nowe stadiony, W LM czy LE już nie. Przydałoby się dorzucić jeszcze stadiony Tych największych Klubów w Europie, wiadomo o które chodzi stadioniki :P

--- Koniec cytatu ---

usun edita i wgraj nowego nazwa ligi francuskiej będzię zmieniona stadionów jako Ja nie konwertuję tylko korzystam już z gotowych nie jest wstanie sam wszystkiego zrobić jak tylko się pojawią stadiony inne będą w patchu

lukasz88:
Jak dla mnie w tym momencie najbardziej co boli to brak transferów...konami pod tym względem jest żałosne...nie dość ze wypuścili grę z tak starymi skladami to jeszcze aktualizacja bedzie tak późno...nie da sie cos z tym zrobić:((((( ??? ??? ???

malik321:
Niestety po ponownym wgraniu Dp list b/z możesz podać scieżkę gdzie te stadiony wgrać może ja coś źle robie i pytanie czy można zmienić kitsy sędziów bo się mylą z zawodnikami i kiedyś był kursor krzyżyk spadającej piłki da się to włączyć?

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENiestety po ponownym wgraniu Dp list b/z możesz podać scieżkę gdzie te stadiony wgrać może ja coś źle robie i pytanie czy można zmienić kitsy sędziów bo się mylą z zawodnikami i kiedyś był kursor krzyżyk spadającej piłki da się to włączyć?

--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
hm. wszystkie pliki bolek maja byc razem w folderze  HDD:Content/000000000000000/4B4E0861/00000001/DpFileList.bin,bolek faces, bolek dzwiek, bolek other kitsy, bolek eklapa i stadiony kitsy mozna zmienić ale to juz sprawa kto ogarnia edycje pes

--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Jak dla mnie w tym momencie najbardziej co boli to brak transferów...konami pod tym względem jest żałosne...nie dość ze wypuścili grę z tak starymi skladami to jeszcze aktualizacja bedzie tak późno...nie da sie cos z tym zrobić:((((( ??? ??? ???

--- Koniec cytatu ---

No transferów nie robię bo konami zrobi to w DLC a szkoda dwa razy roboty która i tak później idzie na darmo bo pewno pomieszało by się wszystko po wydaniu DLC czekamy...
a koncem listopada powinna byc juz cała eklapa i 1 liga gotowa juz by była ale czekam na aktualizacje

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej