Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole

[X360] Polska Ekstraklasa i 1 Liga 15/16 v5 + DLC 3 GOTOWA by bbolek83&Shakugan

<< < (163/203) > >>

bbolek83:
NOWY PLIK DO POBRANIADATA 03.4.2016 kilka poprawek trenerzy i twarze między innymi
Spoiler for Hiden: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
usuń edit0000 po wgraniu pliku

GIETKA PALKA:
A wieć tak pobrałem wszystkie pliki te które kazałeś łacznie z nowym data, oprócz edit wgrałem przez horizona na pendriva podłączyłem go do konsoli zrzuciłem na dysk a mimo to gra urochamiłą mi sie w standardowej wesji  i z angielskim zrzucałem to jeszcze z 3 razy i nic aha i dlc tu miałem juz na dysku wcześniej. Nie wiem coś żle robię mam te pliki z horizona na konto live zrzucić czy jak ? Dzięki za wcześniejszą pomoc.

kris ss:
dobra robota,BRAWO.tylko piłka na euro jest nie taka a nie da sie z tym nic zrobic.Czyli edit usunać?

m0ntana:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzy jeżeli pobieram  na nie przerobionej konsoli data Pack przez pesa to także mi sie wgrywa title update czy to jakoś osobno trzeba pobrać, a jeżeli muszę pobrać to w jaki sposób bo jestem początkujący w takich sprawach .

--- Koniec cytatu ---

Hej. Wgrałem tylko to tu3 (00000004) i mam 1.03 i dlc 3.0 ale gra nadal się wiesza.
Natomiast gdy mialem wszystkie TU z tej strony to niestety bylo 1.00 i dlc.3.0 i tez gra się wieszała na tym samym miejscu . Już też próbowałem samo TU4 i to samo... Hmm chyba ,że muszę mieć jakies inne jedno TU ?

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA wieć tak pobrałem wszystkie pliki te które kazałeś łacznie z nowym data, oprócz edit wgrałem przez horizona na pendriva podłączyłem go do konsoli zrzuciłem na dysk a mimo to gra urochamiłą mi sie w standardowej wesji  i z angielskim zrzucałem to jeszcze z 3 razy i nic aha i dlc tu miałem juz na dysku wcześniej. Nie wiem coś żle robię mam te pliki z horizona na konto live zrzucić czy jak ? Dzięki za wcześniejszą pomoc.

--- Koniec cytatu ---
Powiedz mi jedno jak uruchamiasz czystego pes to masz version 1.04 i dlc 3 ???? a  wgrałeś na dysk konsoli taki plik jak dpfiles ????
REJESTRACJA lub LOGOWANIEHej. Wgrałem tylko to tu3 (00000004) i mam 1.03 i dlc 3.0 ale gra nadal się wiesza.
Natomiast gdy mialem wszystkie TU z tej strony to niestety bylo 1.00 i dlc.3.0 i tez gra się wieszała na tym samym miejscu . Już też próbowałem samo TU4 i to samo... Hmm chyba ,że muszę mieć jakies inne jedno TU ?

--- Koniec cytatu ---
Wszystko masz dobrze tylko versia 1.04 na stronie jest title updata pod grę complex pes2016 w fsd już nie pobierzesz z automatu musiał byś sobie wrzucic aaurora podoby program jak fsd tylko nowszy i tam sama konsola pobiera TU REJESTRACJA lub LOGOWANIEdobra robota,BRAWO.tylko piłka na euro jest nie taka a nie da sie z tym nic zrobic.Czyli edit usunać?

--- Koniec cytatu ---
Pewno że da się zmienić na piłkę z euro ale to troszkę roboty trzeba po prostu ją wgrać od nowa :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej