Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole

[X360] Polska Ekstraklasa i 1 Liga 15/16 v5 + DLC 3 GOTOWA by bbolek83&Shakugan

<< < (164/203) > >>

skawa90:
Witajcie

Zauważyłem kilka błędów w patchu np. kolor numerów na plecach zawodników GKS Katowice jest czarny i zlewa się z czarnymi koszulkami czy numerami nie na tej nogawce itd. ogólnie proponuję przejrzeć na spokojnie stroje bo podobne błędy zauważyłem w niektórych ekipach z Other Europa.

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitajcie

Zauważyłem kilka błędów w patchu np. kolor numerów na plecach zawodników GKS Katowice jest czarny i zlewa się z czarnymi koszulkami czy numerami nie na tej nogawce itd. ogólnie proponuję przejrzeć na spokojnie stroje bo podobne błędy zauważyłem w niektórych ekipach z Other Europa.

--- Koniec cytatu ---
tak wiem o tym ale już tego nie po prawię brak czasu a sam robiłem wszystko to mogłem coś zle zrobić z kitsami bo ilość ich jest ogromna jak zrobisz listę tych drużyn to wtedy się po poprawia jak czas pozwoli

kris ss:
czyli po wgraniu data usunąc edit ?????????????????????????????/

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEczyli po wgraniu data usunąc edit ?????????????????????????????/

--- Koniec cytatu ---
tak bo Ci się konsola wyłączy hehe jak nie usuniesz edita

GIETKA PALKA:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPowiedz mi jedno jak uruchamiasz czystego pes to masz version 1.04 i dlc 3 ???? a  wgrałeś na dysk konsoli taki plik jak dpfiles ????

--- Koniec cytatu ---

Otoż normalnie mam version 1.04 i dlc 3 ale po wgraniu dpfiles  przestaje otwierac dlc 3. zauwazylem ze w pamieci  jest jeszcze tam oryginalny taki sam plik usuwałem go ale to też nic nie dawalo moze mam to zrobic w innej kolejnosci najpierw wgrac twoje pliki a potem sciagnac z live data pack bo juz nie wiem co robie zle.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej