Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole
[X360] Polska Ekstraklasa i 1 Liga 15/16 v5 + DLC 3 GOTOWA by bbolek83&Shakugan
bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPanowie proste pytanie :D
skopiowalem wszystko i crashuje po wczytywaniu editu. Usuwam edit i nie mam nic tzn keylor navas ma 85 wydaje sie ze sa wszystkie transfery, euro 2016 ale nie ma ani herbow ani strojow ani stadionow ani nazw ani nic.
Wersja 1.04 datapack 3.0
konsola lt 3.0
--- Koniec cytatu ---
Musiałeś nie wgrać czegoś wszystkie pliki przez horizon wgraj na pena a później na dysk konsoli masz video na 1 stronie jak wgrywać i fotki też na priv wysłałem Ci opisane co i jak
Tedzikjol:
poradzi ktoś gdzie wgrać pliki jak ma się grę skonwertowaną w GOD?
bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEporadzi ktoś gdzie wgrać pliki jak ma się grę skonwertowaną w GOD?
--- Koniec cytatu ---
no szukaj folderu content same zera i nazwa folderu 4B4E0861 i tu wgraj wszystkie pliki oprócz title updata i edita title wgrywasz do katalogu cache na dysku konsoli a edita nie wgrywaj tylko w grze sobie stworzysz
adex:
Czy może ktoś wrzucić wszystkie pliki w formacie .RAR i dać linka ?
Podziękował Robota zacna gratki Panom !!!
bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEbolek możesz mi doradzić jak wgrać inny komentarz np.jap do patcha, bo mam go wgranego ale pes go nie widzi?
--- Koniec cytatu ---
Da się tylko dla konsoli rgh musisz pobrać dany komentarz i wgrać go do folderu z grą musisz mieć przerobioną do xex i tam wklejasz komentarz później w grze ustawiasz i git
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzy może ktoś wrzucić wszystkie pliki w formacie .RAR i dać linka ?
Podziękował Robota zacna gratki Panom !!!
--- Koniec cytatu ---
to jest 8gb patcha prawie nie dam rady słaby net i z tydzień bym uploudował heheh a po co Ci ?? tak są gotowe plik po pobraniu do kopiowania na konsole
Nawigacja
[#] Następna strona