Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole
[X360] Polska Ekstraklasa i 1 Liga 15/16 v5 + DLC 3 GOTOWA by bbolek83&Shakugan
matip7:
Witam. Posiadam rgh. Kilkanaście dni temu zainstalowałem tego patcha jak wymagał data pack 2.0 i wersje 1.3.0. W związku z tym, iż bawiłem się trochę z zagranicznymi patchami usunąłem wszystko wraz z dlc i TU. Wczoraj próbowałem wgrać ostateczną wersję patch i za nic w świecie nie zmienia mi się wersja ani data pack w grze, mimo iż w menu głónym konsoli (tym pierwotnym) w folderze pes16 są dodane pliki z data pack i TU. Proszę o pomoc. W czym może być problem.
bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam. Posiadam rgh. Kilkanaście dni temu zainstalowałem tego patcha jak wymagał data pack 2.0 i wersje 1.3.0. W związku z tym, iż bawiłem się trochę z zagranicznymi patchami usunąłem wszystko wraz z dlc i TU. Wczoraj próbowałem wgrać ostateczną wersję patch i za nic w świecie nie zmienia mi się wersja ani data pack w grze, mimo iż w menu głónym konsoli (tym pierwotnym) w folderze pes16 są dodane pliki z data pack i TU. Proszę o pomoc. W czym może być problem.
--- Koniec cytatu ---
wgraj wszystki pliki poniżej na dysk konsoli możesz wgrać przez fttp lub pena wszystkie pliki muszą być wgrane do tego wgraj tile updata do folderu cache
dt80_100E_x36.cpk
dt80_200E_x36.cpk
dt80_300E_x36.cpk
bolek dzwiek.cpk
bolek stadiony.cpk
kitsy bolek.cpk
bolek eklapa.cpk
bolek faces.cpk
faces2.cpk
bolek data.cpk
data.cpk + DPFILES TEŻ MASZ WGRAĆ Z TYMI PLIKAMI DO CONTENT ZERA I DO FOLDERU Z TĄ NAZWĄ WGRAĆ 4B4E0861
na startowej stronie musisz mieć 1.04 i dlc 3
usuń edit!!!!!!!!!!!! i odpal grę
na pierwszej stronie masz wszystkie plik potrzebne do wgrania moda :)
PORADNIK DLA RGH GDZIE W GRAĆ FOTO
Spoiler for Hiden: WCHODZIMY W MENADZER PLIKÓW JAK NA FOTO
POTEM WCHODIMY W HDD1 JAK NA FOTO
NA DYSKU KONSOLI MAMY TAKI FOLERY WCHODZIMY W CONTENT
W CONTENT MAMY DWA FOLDERY 1 ZERA DRUGI CYFRY I LITERKI DO PIERWSZEGO WGRYWAMY PLIKI BOLEK DO DRUGIEGO EDIT
WCHODZIMY W FOLDER PIERWSZY SAME ZERA I SZUKAMY FOLDERU O NAZWIE 4B4E0861 NA ZDJECIU ZAZNACZONY NA ZIELONO WCHODZIMY W NIEGO
POKARZE SIE FOLDER ZERA I 1 NA KONCU WCHODZIMY W NIEGO
WGRYWAMY WSZTSTKI PLIKI BOLEK DPFILES I DLC
NASTEPNIE ROBIMY WSZYSTKO TAK SAMO Z EDITEM TYLKO ZMIENIAMY FOLDER Z SAMYCH ZER NA CYFRY I LITERY
ODSZUKAC FOLDER O NAZWIE 4B4E0861
WYCHODZIMY DO NIEGO
WGRYWAMY EDIT TUTAJ
TITLE UPDATE WGRYWAMY DO FOLDERU ZAZNACZONY W KOLE CZERWONYM
tak wyglada sciezka dokladnie
HDD:Content/000000000000000/4B4E0861/00000001/DpFileList.bin,bolek faces, bolek dzwiek, bolek other kitsy, bolek eklapa
a edit bin wyrywasz na
HDD:Content/E00002E08DF8220B/4B4E0861/00000001/
EDIT000000.BIN
matip7:
Dzięki za info. Wiem co gdzie wrzucać bo już tak robiłem. Tylko teraz mam problem z DLC i TU.
bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDzięki za info. Wiem co gdzie wrzucać bo już tak robiłem. Tylko teraz mam problem z DLC i TU.
--- Koniec cytatu ---
Pobierz grę na Europe wysłałem Ci priv wiadomość
=======================================================================================
nowy link do data nowe twarze i nowe statystki zawodników :) piłki buty itp
Spoiler for Hiden:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE[/b][/size][/color]
pobierz i zastąp pliki
juice7:
Panowie proste pytanie :D
skopiowalem wszystko i crashuje po wczytywaniu editu. Usuwam edit i nie mam nic tzn keylor navas ma 85 wydaje sie ze sa wszystkie transfery, euro 2016 ale nie ma ani herbow ani strojow ani stadionow ani nazw ani nic.
Wersja 1.04 datapack 3.0
konsola lt 3.0
Nawigacja
[#] Następna strona