Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole

[X360] Polska Ekstraklasa i 1 Liga 15/16 v5 + DLC 3 GOTOWA by bbolek83&Shakugan

<< < (179/203) > >>

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBbolek mam takie pytanko dałoby rade wgrać jakąś nowa muzyczkę do pesa bo tej w standardzie po takim czasie się juz nie da słuchać , a i jeszcze przyczailem ze na stadionie przy cichej pomiędzy banda a murawa jest czarne pole nie wiem  na innych rozgrywkach to wygląda ale w towarzyskim tak mam sorka ze tak tu wypisuje te błędy . Buciki są teraz super odrazu lepiej się gra heh :laugh:

--- Koniec cytatu ---
haha zobacze jak czas pozwoli to poprawie stadion super o to chodzi Ja nie jestem w stanie wszystkiego po sprawdzać a tak zawsze więcej osób zobaczy jakiś błąd co do muzy to musiał byś poszukać jakieś paczki to się wgra Ja nie mam za bardzo czasu teraz REJESTRACJA lub LOGOWANIEJeszcze mi się przypomniało , że.w trybie kariery jak się wejdzie w informacje o innych rozgrywkach to się obraz powiększa i aż do wybrania odpowiednich rozgrywek taki jest jakbys jeszcze tylko to dal rade zrobić to byłaby bajka .

--- Koniec cytatu ---
z tym mam problem bo nie umie uv map edytować to ogólnie jest ciężko  a nie mam za tyle czasu żeby się bawić najwyżej wrócę do początkowej wersji REJESTRACJA lub LOGOWANIEUsunałem EDIT uruchomiła się gra ale jakby bez patcha. DLC xbox mi pobrał 3.00

--- Koniec cytatu ---
to masz na stronie startowej version 1.04 i data 3 ?? teraz jak uruchamiasz pes jak tak to
sprawdz na dysku konsoli czy wszystkie pliki masz 
bolek dzwiek.cpk
bolek stadiony.cpk
kitsy bolek.cpk
bolek eklapa.cpk
ligas5.cpk
bolek data.cpk
data.cpk
bolek faces.cpk
faces2.cpk
test.cpk
buty.cpk
rekawice.cpk +dpfiles  muszą być wszystkie pliki bo to całość bez jednego nie zadziała patch

ArcadioMorello:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE1. USUŃ WSZYSTKO Z KONSOLI CO ZWJAZANE Z PES
2. POBIERZ OD NOWA Z LIVE XBOX DATA PACK I TITLE JAK MASZ ORGINALNA KONSOLE
3. PO POBRANIU SPRAWDZ CZY MASZ DATA PACK 3 I VERSION 1.04 NA STRONIE STARTOWEJ
4. JAK MASZ TO WTEDY KOPIUJ PLIKI PRZEZ HORIZONA TE PLIKI WSZYSTKIE MASZ WGRAĆ bolek dzwiek.cpk
bolek stadiony.cpk
kitsy bolek.cpk
bolek eklapa.cpk
bolek faces.cpk
faces2.cpk
bolek data.cpk
data.cpk  + DPFILES
5. USUN EDIT I GRAJ

--- Koniec cytatu ---
Witam.
Po wgraniu aktualizacji do patcha patch przestał działać.
Co mogło się stać?
Gdzie znajdę plik ligas5.cpk?

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam.
Po wgraniu aktualizacji do patcha patch przestał działać.
Co mogło się stać?
Gdzie znajdę plik ligas5.cpk?

--- Koniec cytatu ---
pilik ligas 5 to wtedy jak chcesz sobie tablice wyników zmienić i do tego jest osobny Dpfiles dziwne bo tylko zastąpiles pliki tak
wgraj takie pliki bolek dzwiek.cpk
bolek stadiony.cpk
kitsy bolek.cpk
bolek eklapa.cpk
bolek data.cpk
data.cpk
bolek faces.cpk
faces2.cpk
test.cpk
buty.cpk
rekawice.cpk +dpfiles jak masz już wersje 1.04 i data 3

GIETKA PALKA:
Bbolek a te pliki muzyczne maja być w formie adx bo jak tak to może bym  przekonwertowal wlasna muzykę bo jak widzę paczki z bieberem to juz chyba wole muzykę w standardzie 

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBbolek a te pliki muzyczne maja być w formie adx bo jak tak to może bym  przekonwertowal wlasna muzykę bo jak widzę paczki z bieberem to juz chyba wole muzykę w standardzie

--- Koniec cytatu ---
hehe bimber nie sprawdzałem jeszcze jak tepliki maja wyglądać zobaczę i napisze Ci co i jak możesz tu popatrzeć
Spoiler for Hiden: REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej