Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole

[X360] Polska Ekstraklasa i 1 Liga 15/16 v5 + DLC 3 GOTOWA by bbolek83&Shakugan

<< < (178/203) > >>

felicia1:
bolek dzięki za podpowiedz udało się

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam posiadam konsole nieprzerobioną i oryginalnego pesa 2016, wgrałem pliki przez horizona na usb (oprócz title update) przekopiowałem na dysk konsoli uruchamiam Pesa, start i przy wczytywaniu z dysku zawiesza sie na now loading...

--- Koniec cytatu ---
usun edit i włącz od nowa a nie wgrywałeś dlc z forum tylko pobrałeś z neta  przez konsole?? REJESTRACJA lub LOGOWANIEbolek dzięki za podpowiedz udało się

--- Koniec cytatu ---

spoko ćwicz pomożesz e edycji pes 2017 jak nie pozmieniają struktury plików hehe

bober7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEusun edit i włącz od nowa a nie wgrywałeś dlc z forum tylko pobrałeś z neta  przez konsole??
spoko ćwicz pomożesz e edycji pes 2017 jak nie pozmieniają struktury plików hehe

--- Koniec cytatu ---

Usunałem EDIT uruchomiła się gra ale jakby bez patcha. DLC xbox mi pobrał 3.00

GIETKA PALKA:
Bbolek mam takie pytanko dałoby rade wgrać jakąś nowa muzyczkę do pesa bo tej w standardzie po takim czasie się juz nie da słuchać , a i jeszcze przyczailem ze na stadionie przy cichej pomiędzy banda a murawa jest czarne pole nie wiem  na innych rozgrywkach to wygląda ale w towarzyskim tak mam sorka ze tak tu wypisuje te błędy . Buciki są teraz super odrazu lepiej się gra heh :laugh:

GIETKA PALKA:
Jeszcze mi się przypomniało , że.w trybie kariery jak się wejdzie w informacje o innych rozgrywkach to się obraz powiększa i aż do wybrania odpowiednich rozgrywek taki jest jakbys jeszcze tylko to dal rade zrobić to byłaby bajka .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej