Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole

[X360] Polska Ekstraklasa i 1 Liga 15/16 v5 + DLC 3 GOTOWA by bbolek83&Shakugan

<< < (181/203) > >>

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdzięki tak myślałem kolor ikon jest różny ale same zera w rubryce przed ikoną i w tym sęk. dzięki bolek

--- Koniec cytatu ---
Luzik :)

NOWE PLIKI Z STROJAMI NA COPA AMERICA POPRAWIONE TWARZE I NOWA MUZYKA W GRZE NA 1 STRONIE GOTOWE DO POBRANIA

Shakugan:
Dawno mnie nie było, i nie mogę odzyskać konta GG, więc jestem odcięty od świata. :)
Wrzuciłem nowe pliki i oto rzeczy, które zauważyłem:
1) Jest jakiś problem z piłkami, bo są dwie te złote, jubileuszowe i nazwy nie zgadzają się z piłkami:
Spoiler for Hiden: REJESTRACJA lub LOGOWANIESą też 4 takie ze znakiem zapytania, każda z nich w czasie meczu jest tą złotą:
Spoiler for Hiden: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
2) Jeśli chodzi o nowe drużyny, to ta egipska Zamalek SC ma trochę niepoprawnych zawodników, ale domyślam się, że prace nad nią trwają ;) :
3) Buty działają ładnie, wszystkie pasują do obrazków, murawy też są ok :
Dobra robota  :laugh:

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDawno mnie nie było, i nie mogę odzyskać konta GG, więc jestem odcięty od świata. :)
Wrzuciłem nowe pliki i oto rzeczy, które zauważyłem:
1) Jest jakiś problem z piłkami, bo są dwie te złote, jubileuszowe i nazwy nie zgadzają się z piłkami:
Spoiler for Hiden: REJESTRACJA lub LOGOWANIESą też 4 takie ze znakiem zapytania, każda z nich w czasie meczu jest tą złotą:
2) Jeśli chodzi o nowe drużyny, to ta egipska Zamalek SC ma trochę niepoprawnych zawodników, ale domyślam się, że prace nad nią trwają ;) :
3) Buty działają ładnie, wszystkie pasują do obrazków, murawy też są ok :
Dobra robota  :laugh:

--- Koniec cytatu ---
Siema no dawno Cię nie było ważne ze wrócileś :P to zawsze coś pomożesz i już liste mi poprawek wychaczyleś hehe
muszę zobaczyć te piłki he nowe druzyny wrzuciłem a już ich nie edytowałem nie mam czasu jak ktoś zedytuje je to może exporta mi przysłć mam już łks łódź zrobiony prze kolegę :P
Shakugan piłki są ok u mnie zobacz czy sobie nie zapomniałeś wgrać nowego data bo tam są piłki :) właśnie sprawdzałem i nie mam znaków zapytania nawet tej pilki nie mam bo Ja wywaliłem i wstawiłem piłkę do euro hehe

n0ra:
Witam

Mam wgrane wszystkie pliki z zaleceniami, konsola rgh, gra sie uruchamia, bez zalogowania chodzi, na moim profilu crashu zarowno z tu4 jak i tu5. Pierwsza wersja dzialala, po zakutaliowaniu do 1.04 i data pack 3 wywala. Byc moze pomoze usuniecie savow (edit wywalony), nie wiem jak je usunac, prosze o pomoc. Pozdrawiam

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam

Mam wgrane wszystkie pliki z zaleceniami, konsola rgh, gra sie uruchamia, bez zalogowania chodzi, na moim profilu crashu zarowno z tu4 jak i tu5. Pierwsza wersja dzialala, po zakutaliowaniu do 1.04 i data pack 3 wywala. Byc moze pomoze usuniecie savow (edit wywalony), nie wiem jak je usunac, prosze o pomoc. Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---
Bardzo dziwne jak wskakuje intro eklapy po napisach konami i versie maasz 1.04 i data 3 to tylko edit może psuć i wyłaczać grę saves nie one na pewno nie psuja

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej