Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole
[X360] Polska Ekstraklasa i 1 Liga 15/16 v5 + DLC 3 GOTOWA by bbolek83&Shakugan
GIETKA PALKA:
Nie wiem oglonie jak to wygląda z tymi nowymi plikami ale ogólnie gra wciąż zacina nie wiem czym tym jest spowodowane ale w przerwach na powtórki w meczu logo ekstraklasy się zacina a nawet czasem go nie ma jak nie da rady rozwiązać problemu to bym prosił o dpfiles z przed tych aktualizacji bo wtedy nic nie cielo a wole se pograć jak mieć lepsze statystki zawodników aha i wyłącza chyba w każdym meczu bo jak pomine mecz i zagram kolejny to też zacina
GIETKA PALKA:
O tylko w trybie kariery a gram ta sama z przed aktualizacji
bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie wiem oglonie jak to wygląda z tymi nowymi plikami ale ogólnie gra wciąż zacina nie wiem czym tym jest spowodowane ale w przerwach na powtórki w meczu logo ekstraklasy się zacina a nawet czasem go nie ma jak nie da rady rozwiązać problemu to bym prosił o dpfiles z przed tych aktualizacji bo wtedy nic nie cielo a wole se pograć jak mieć lepsze statystki zawodników aha i wyłącza chyba w każdym meczu bo jak pomine mecz i zagram kolejny to też zacina
--- Koniec cytatu ---
znalazłem błąd w lechu i w lubinie poprawiłem daj znać kim grasz i na jakiej druzynie wywala to się naprawi
REJESTRACJA lub LOGOWANIEO tylko w trybie kariery a gram ta sama z przed aktualizacji
--- Koniec cytatu ---
to była wina faces u mnie działa poprawnie pobierałeś jeszcze raz faces pliki bo byly zmieniane napisz mi jakie mecze w karierze Ci sie wyłączają to sprawdze u siebie ja mam pół metek w lidze polskiej grając Legią i jest lux
GIETKA PALKA:
Wiec gram Wisła Płock będąc juz w ekstraklasie i wylaczalo mi na koronie i gorniku Zabrze
bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWiec gram Wisła Płock będąc juz w ekstraklasie i wylaczalo mi na koronie i gorniku Zabrze
--- Koniec cytatu ---
ok będę szukał tych wadliwych faces i dam znać
Nawigacja
[#] Następna strona