Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole

[X360] Polska Ekstraklasa i 1 Liga 15/16 v5 + DLC 3 GOTOWA by bbolek83&Shakugan

<< < (189/203) > >>

frytek92:
Przed reinstalacją gry i ponowną instalacja patcha miałem intro E-klasy, spolszczenie i nowy ekran powitalny i przy wyborze ulubionego klubu były zespoły z E-klasy i 1 ligi i potem gra się zatrzymywała. Teraz gra też zatrzymuje się tuż przed wyświetleniem głównego menu gry, ale intro i ekran startowy są oryginalne.

bbolek83:
usun edit i powinno hulać bo masz edita starego i pliki bin są inne dla tego się gryzie jak nie pomoże to pisz myśleć będziemy dalej  >:D

frytek92:
Teraz śmiga idealnie. Dzięki wielkie za pomoc :) Przy okazji Dźwigała od wiosny nie gra już w Górniku Zabrze, bo wrócił z wypożyczenia do Lechii Gdańsk i brakuje Przybylskiego :)

bbolek83:
Tak wiem ale juz nue będe transferów robił ostatnia aktualizacja bedzie przed euro miedzy innymi rozwiązane w 100 % problemy z twarzami nowe kitsy na sezon 2016 2017 Chelsea bayern Real barca juve Psg i inne dodatkowo nowe drużyny w Classic z Afryki hehe bez wszystkich zawodników nie mam statystyk dla piłkarzy a z głowy nie będe robił ich bo nie realne bedą i nowa porcja feces 99% zawodników z Classic world i Europa juz maja twarze i inne rzeczy linia spalonego dodana i mozna copa america oglądać jak zawodnicy cieszą sie z pucharu ;) takie małe poprawki będe na finish pracy z edytowaniem

lukasz88:
 :)Witam mam kilka spostrzeżeń odnośnie patcha.ostatnio nie miałem czasu grać.Ostatnie pliki wgrywałem ze 3 miechy temu ale wczoraj postanowaiłem wgrać wszytsko co najnowsze czyli dlc tu itd itp.Trocszke problemow mialem ale metroda prób i błedów dooszedłem do ładu i składu.Patch jest super na prawde.Jedyna rzeczą która bym zmienił to to np żeby twarze zawodników np polskich były z najnowszego dlc.Widziałem oryginalne twarze gdzies na youtube i wygladaja duzo lepiej niz te które sa zrobione przez was chłopaki.Chodzi również o inne reprezentacje.Reszta bajka.Pozdrawiam:) 8)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej