Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole
[X360] Polska Ekstraklasa i 1 Liga 15/16 v5 + DLC 3 GOTOWA by bbolek83&Shakugan
bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE :)Witam mam kilka spostrzeżeń odnośnie patcha.ostatnio nie miałem czasu grać.Ostatnie pliki wgrywałem ze 3 miechy temu ale wczoraj postanowaiłem wgrać wszytsko co najnowsze czyli dlc tu itd itp.Trocszke problemow mialem ale metroda prób i błedów dooszedłem do ładu i składu.Patch jest super na prawde.Jedyna rzeczą która bym zmienił to to np żeby twarze zawodników np polskich były z najnowszego dlc.Widziałem oryginalne twarze gdzies na youtube i wygladaja duzo lepiej niz te które sa zrobione przez was chłopaki.Chodzi również o inne reprezentacje.Reszta bajka.Pozdrawiam:) 8
--- Koniec cytatu ---
)tak jak napisałem wyżej koło 10-15 czerwiec bedzie wszystko twarze z dlc 3 rownież zmienia te stare
lukasz88:
Super:)a jeszcze jedno pytanie?czy da rade zrobić tak aby byly animacje początkowe przy każdym wyjściu druzyn(tunel wyjście na murawę itd)?teraz jest tak kiedy gra sie jakis final np.na PC wiem ze byla taka mozliwosc
bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESuper:)a jeszcze jedno pytanie?czy da rade zrobić tak aby byly animacje początkowe przy każdym wyjściu druzyn(tunel wyjście na murawę itd)?teraz jest tak kiedy gra sie jakis final np.na PC wiem ze byla taka mozliwosc
--- Koniec cytatu ---
nie da sie nikt nie rozkodowal tych animacji tylko champions league finał masz wyjście z tego co kojarzę konami zakodowało dla xboxa to nie stety moze jeszcze ktoś to ogarnie ale watpię
frytek92:
Taka drobna kwestia. Czy da się coś zrobić z ligowymi naszywkami E-klasy żeby nie były widoczne w Europejskich Pucharach? Najlepiej byłoby wyczyścić z nich wszystkie kitsy i ustawić żeby gra nakładała automatycznie odpowiednie naszywki, przy czym w 1 lidze nakłada aktualnie Ligue 2. W PES-ie na PC sam takie "zabiegi" wykonywałem, ale nie wiem na ile jest to możliwe na X360 :)
bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETaka drobna kwestia. Czy da się coś zrobić z ligowymi naszywkami E-klasy żeby nie były widoczne w Europejskich Pucharach? Najlepiej byłoby wyczyścić z nich wszystkie kitsy i ustawić żeby gra nakładała automatycznie odpowiednie naszywki, przy czym w 1 lidze nakłada aktualnie Ligue 2. W PES-ie na PC sam takie "zabiegi" wykonywałem, ale nie wiem na ile jest to możliwe na X360 :)
--- Koniec cytatu ---
tak jezeli by tak zroil to w lidze pierwszej byla by naszywka ligue 2 troszke zle co do pucharów kitsy sa robione jako całoc z naszywka eklapy trzeba by dodać czyste kitsy eklapy bez naszywek
Nawigacja
[#] Następna strona