Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole

[X360] Polska Ekstraklasa i 1 Liga 15/16 v5 + DLC 3 GOTOWA by bbolek83&Shakugan

<< < (191/203) > >>

ArcadioMorello:
Witam
Mam wielki problem... Grając Tryb Kariery Wisłą Kraków miałem dwie zapisane gry. Jedną usunąłem z dysku i wtedy pojawił się problem.
Podczas wczytywania meczu w Trybie Kariery i zwykłego towarzyskiego meczu gra się zacina i nic nie da się zrobić...  :(. Pozostaje jedynie wyłączenie konsoli.
Jak wczytuję grę to pojawia się taki dziwny znak %S. Zdjęcie poniżej:

Proszę o pomoc

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam
Mam wielki problem... Grając Tryb Kariery Wisłą Kraków miałem dwie zapisane gry. Jedną usunąłem z dysku i wtedy pojawił się problem.
Podczas wczytywania meczu w Trybie Kariery i zwykłego towarzyskiego meczu gra się zacina i nic nie da się zrobić...  :(. Pozostaje jedynie wyłączenie konsoli.
Jak wczytuję grę to pojawia się taki dziwny znak %S. Zdjęcie poniżej:

Proszę o pomoc

--- Koniec cytatu ---
hehe ale jaja nie miałem takiej przyczyny weź wejdz w edit edycja zawodników znajdz Wisłę i zrób domyślne twarze zawodnikom którzy maja faces bo problem jest w tym w nowej aktu już jest naprawiony będzie dostępna koło 15 czerwca finalna wersja patcha

ArcadioMorello:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEhehe ale jaja nie miałem takiej przyczyny weź wejdz w edit edycja zawodników znajdz Wisłę i zrób domyślne twarze zawodnikom którzy maja faces bo problem jest w tym w nowej aktu już jest naprawiony będzie dostępna koło 15 czerwca finalna wersja patcha

--- Koniec cytatu ---
Witam.
Dziwne bo gram już jakiś czas w Tryb Menadżerski i tak jak wspomniałem to wszystko się zaczęło jak usunąłem stary plik kariery bo miałem dwa.
Tryb Menadżerski 01 i Tryb Menadżerski 02. Później chcąc zagrać mecz konsola się zacina. Zacina się przy wczytywaniu meczu.
I to nie ma znaczenia czy chcę zagrać Tryb Menadżerski czy też Towarzyski Mecz. Przy ładowaniu meczu konsola się zacina... i to wina twarzy???

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam.
Dziwne bo gram już jakiś czas w Tryb Menadżerski i tak jak wspomniałem to wszystko się zaczęło jak usunąłem stary plik kariery bo miałem dwa.
Tryb Menadżerski 01 i Tryb Menadżerski 02. Później chcąc zagrać mecz konsola się zacina. Zacina się przy wczytywaniu meczu.
I to nie ma znaczenia czy chcę zagrać Tryb Menadżerski czy też Towarzyski Mecz. Przy ładowaniu meczu konsola się zacina... i to wina twarzy???

--- Koniec cytatu ---
to nie zacina Ci się np. sparing jak byś rozgrywał ?? tylko sama kariera zobacz jeszcze czy masz dobre title updata 1.04 a jak tak to musisz odnowa zainstalować grę albo usunąć wszystko z  folderu tam gdzie edit masz nie wiem z kąt taki błąd powstał najlepiej spróbować wszystko z pes usunąć i wgrać odnowa może pomoże :P

barti1997w:
Panowie mam proble, pewnie przerabiany 100 razy ale nie moge znaleźć odpowiedzi. Opisze krok po kroku to co robie. Mam konsole z RGH, wrzucam wszystkie pliki na pendrive. edit wrzucam do folderu gdzie są są cyferki i literki ale rożnią sie od tych w przykładzie. reszte plików wrzucam do tego folderu 4b4e0861/00000001, niestety utworzyłem go sam bo wczesniej go nie miałem, title udpates normalnie mi widzi ale jak właczam gre to i tak jest version 1.0.0 i nic nie działa, wszystko jest po staremu, proszę o jakąs rade. z góry wielkie dzięki

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej