Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole
[X360] Polska Ekstraklasa i 1 Liga 15/16 v5 + DLC 3 GOTOWA by bbolek83&Shakugan
ArcadioMorello:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMAŁA AWARIA POPSUŁ SIĘ DYSK TWARDY I STRACIŁEM WSZYSTKIE DANE :( POSTARAM SIĘ OGARNĄĆ COŚ ALE NIE WIEM KIEDY HEHEHE BO OGROM PRACY POSZŁO W PIACH :(
--- Koniec cytatu ---
Co się dokładnie stało z dyskiem twardym?
Awaria mechaniczna czy bad sectory?
On jest jak dysk startowy czy dodatkowy?
Nawet z popsutego dysku da się odzyskać dane.
Także napisz co się dokładnie stało. Może uda Ci się pomóc
Myślałem, że lada dzień coś się uda zrobić z patchem... Bo niestety mój się posypał. Mam najnowsze patche od KONAMI i nie są kompatybilne z EKSTRAKLASA Patch.
Same się ściągnęły...
Na razie niestety jestem skazany na FIFĘ...
bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECo się dokładnie stało z dyskiem twardym?
Awaria mechaniczna czy bad sectory?
On jest jak dysk startowy czy dodatkowy?
Nawet z popsutego dysku da się odzyskać dane.
Także napisz co się dokładnie stało. Może uda Ci się pomóc
Myślałem, że lada dzień coś się uda zrobić z patchem... Bo niestety mój się posypał. Mam najnowsze patche od KONAMI i nie są kompatybilne z EKSTRAKLASA Patch.
Same się ściągnęły...
Na razie niestety jestem skazany na FIFĘ...
--- Koniec cytatu ---
tak wiem umarł dysk całkiem nic nie zrobisz wcale się nie załącza... to masz już dlc 4 tak pobrane ?? czekam na odpowiedz z servisu co dalej z lapkiem na razie napisali że dysk do wymiany :(
ArcadioMorello:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtak wiem umarł dysk całkiem nic nie zrobisz wcale się nie załącza... to masz już dlc 4 tak pobrane ?? czekam na odpowiedz z servisu co dalej z lapkiem na razie napisali że dysk do wymiany :(
--- Koniec cytatu ---
Witam.
Na stronie startowej pojawia mi się Version 1.05.00 i Pack De Donnes 4.00
Patch normalnie odpala. Nawet filmik Ekstraklasy ładnie się wczytuje. Na początku się zacinał, ale ogólnie wszystko się za długo wczytuje... Nie mogę przejść do głównego menu, bo wczytuje i wczytuje. Nie mówiąc już o meczu :-\
bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam.
Na stronie startowej pojawia mi się Version 1.05.00 i Pack De Donnes 4.00
Patch normalnie odpala. Nawet filmik Ekstraklasy ładnie się wczytuje. Na początku się zacinał, ale ogólnie wszystko się za długo wczytuje... Nie mogę przejść do głównego menu, bo wczytuje i wczytuje. Nie mówiąc już o meczu :-\
--- Koniec cytatu ---
bo jak masz pobrane juz dlc4 i version1.05 to nie bedzie działał patch dlatego ze nie jest podniesiony do nowej wersji gry trzeba by zrobić testa w tej chwili nie mam kapa i nie mam jak ogarnać nowego dlc
Przemcio:
Mam pytanie ja sobie wgrałem data pack 3.0 z euro 2016 i działa a teraz dołoże ten patch to mi zatrybi
Nawigacja
[#] Następna strona