Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole
[X360] Polska Ekstraklasa i 1 Liga 15/16 v5 + DLC 3 GOTOWA by bbolek83&Shakugan
bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzy kiedykolwiek ten patch zostanie doprowadzony do końca...euro sie skonczylo...zaraz wyjdzie nowy pes nowa fifa...co z tym dyskiem?
--- Koniec cytatu ---
ogolnie jest mega problem stracilem wszystkie dane a sam wszystko robilem i juz nie mam mocy aby od nowa wszystko robic postaram sie tylko dolaczyc nowe dlc i dam linki nie wiem kiedy musze zakupic new dysk. Z drugiej strony pes 2017 za miesjac bedzie demko a pozniej moze zrobie patcha ale mile byla by pomoc ludzi w tworzenii
Kropa94:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie daję rady już na prawdę... W god, w xex - nie działa. Nie mogę wgrać edita, bo nie ma takiego folderu jak podajecie (E000002e08df8220b)
Mam wszystkie dlc, title update w cache.
--- Koniec cytatu ---
Bolek, wina czego ?
spróbuję podłączyć dysk do kompa i zrobię to horizonem.
bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBolek, wina czego ?
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
horizon nie musisz wygrywać bezpośrednio z pena wgraj masz wszystkie pliki to wgraj je do content folder zera se i nazwa foldeu 4b4e0861 i 00000 tu wgraj wszystko bez edita edit nie potrzebny dpfiles i reszta plików ma być tu wgrwne
frytek92:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEogolnie jest mega problem stracilem wszystkie dane a sam wszystko robilem i juz nie mam mocy aby od nowa wszystko robic postaram sie tylko dolaczyc nowe dlc i dam linki nie wiem kiedy musze zakupic new dysk. Z drugiej strony pes 2017 za miesjac bedzie demko a pozniej moze zrobie patcha ale mile byla by pomoc ludzi w tworzenii
--- Koniec cytatu ---
Jeśli jesteś w stanie wytłumaczyć jak dodać DLC 4 do Patcha i jak otworzyć .cpk żeby wstawić dostępne kitsy na sezon 2016/17 to mogę się tym zająć. Aktualizowałem dla siebie dodatki do starszych edycji na na PC i wychodziło to całkiem dobrze, a sporo kitsów mam na dysku. Jeśli sobie z tym poradzę to chętnie pomogę w tworzeniu patcha do PES-a 17 :)
bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJeśli jesteś w stanie wytłumaczyć jak dodać DLC 4 do Patcha i jak otworzyć .cpk żeby wstawić dostępne kitsy na sezon 2016/17 to mogę się tym zająć. Aktualizowałem dla siebie dodatki do starszych edycji na na PC i wychodziło to całkiem dobrze, a sporo kitsów mam na dysku. Jeśli sobie z tym poradzę to chętnie pomogę w tworzeniu patcha do PES-a 17 :)
--- Koniec cytatu ---
ok luks będę Ci pisał jak wyjdzie pes bo trzeba sprawdzić czy pliki zostaną takie same jak w pes 2016 struktura ich bo tras bezsensu Ci będzie tłumaczyć jak później bedzie coś inaczej trzeba będzie robić ale luks czekamy na kolejnych chętnych do pomocy
Nawigacja
[#] Następna strona