Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole

[X360] Polska Ekstraklasa i 1 Liga 15/16 v5 + DLC 3 GOTOWA by bbolek83&Shakugan

<< < (198/203) > >>

ArcadioMorello:
Witam.
Co muszę zrobić, żeby mi patch znów zadziałał?
Da się zrobić żeby był kompatybilny z version 1.5 i Pack de donnes 4.0?

JasonX1983:
Witam wszystkich a ma ktoś problem z butami zawodników w meczu jest wszystko ok a w powtórce zawodnicy niektórzy nie mają butów tak jak by mieli odcięte stopy

Kropa94:
Robiłem na wszystkie możliwe sposoby. Na wszystkie podane w netach instrukcje. I nie działa. Robiłem to łącznie sześć prawie godzin i nie działa. Mam w data version 1.04.00 i pisze Unimplemented. Próbowałem ręcznie wgrywać do podanych folderów w formatach xex i god. Próbowałem horizonem. W fsd mam wszystko jak piszę, natomiast próbowałem w dashu oryginalnym i tam nie mogę title update i całej gry przekopiować, jedynie poszczególne CPKi.

Już teraz totalnie przekombinowałem - data version uwsteczniła się do 1.00. Amen. Ale dzięki Bolek za pomoc !

frytek92:
REJESTRACJA lub LOGOWANIERobiłem na wszystkie możliwe sposoby. Na wszystkie podane w netach instrukcje. I nie działa. Robiłem to łącznie sześć prawie godzin i nie działa. Mam w data version 1.04.00 i pisze Unimplemented. Próbowałem ręcznie wgrywać do podanych folderów w formatach xex i god. Próbowałem horizonem. W fsd mam wszystko jak piszę, natomiast próbowałem w dashu oryginalnym i tam nie mogę title update i całej gry przekopiować, jedynie poszczególne CPKi.

Już teraz totalnie przekombinowałem - data version uwsteczniła się do 1.00. Amen. Ale dzięki Bolek za pomoc !

--- Koniec cytatu ---
Jeśli masz Data Pack Unimplemented to musisz cofnąć wszystkie aktualizacje i zainstalować je ponownie a jeśli to nie pomoże, trzeba zreinstalować grę i wtedy zainstalować wszystkie, usunąć DLC 4 i wgrać patcha.

GIETKA PALKA:
Da rade zrobic tak zeby mi pes nie zacinalo bo to jest denerwujace gralem wisla plock niektore mecze mi zqcinalo przenioslem sie do ingolstadt gralem pol sezonu bylo wszytko git zmienilem klubna borussie mg zrobilem transfery i zaraz z borussia wylaczylo ominolem ten mecz i zacielo z bayernem zeby w kolejnym meczu zaciac hanoverem nie rozumiem o co chodzi rowniez grajac w zostan legenda mecze sie wylanczaja gralem sandro z barcy z utd w lm a i cos jest nie tsk bo jak sie wlaczy teraz tryb kariery nowy iwylaczy klasyccznych zawodnikow oni i tak sa np ortega zamorano weah boban a modric ma 18lat ? Da sie naprawic to aby pesa nie wywalalo w meczkach w trybie kariery i zostan gwiazda bo to juz jest uciazliwe a pisalem o tym chyba w kwietniu jak nic sie nie da rady zrobic to napisz a przez to ze wywala sie grac odechciewa a jakby to mialo jakis wplyw to tryb kariery gram w trzech z kumplami z podzialem na role

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej