Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole
[X360] Polska Ekstraklasa i 1 Liga 15/16 v5 + DLC 3 GOTOWA by bbolek83&Shakugan
bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDa rade zrobic tak zeby mi pes nie zacinalo bo to jest denerwujace gralem wisla plock niektore mecze mi zqcinalo przenioslem sie do ingolstadt gralem pol sezonu bylo wszytko git zmienilem klubna borussie mg zrobilem transfery i zaraz z borussia wylaczylo ominolem ten mecz i zacielo z bayernem zeby w kolejnym meczu zaciac hanoverem nie rozumiem o co chodzi rowniez grajac w zostan legenda mecze sie wylanczaja gralem sandro z barcy z utd w lm a i cos jest nie tsk bo jak sie wlaczy teraz tryb kariery nowy iwylaczy klasyccznych zawodnikow oni i tak sa np ortega zamorano weah boban a modric ma 18lat ? Da sie naprawic to aby pesa nie wywalalo w meczkach w trybie kariery i zostan gwiazda bo to juz jest uciazliwe a pisalem o tym chyba w kwietniu jak nic sie nie da rady zrobic to napisz a przez to ze wywala sie grac odechciewa a jakby to mialo jakis wplyw to tryb kariery gram w trzech z kumplami z podzialem na role
--- Koniec cytatu ---
problem z twarzami miałem wszystko poprawione ale dysk umarł i nie nam kapa teraz nie wiem kiedy będe w stanie dać nowe i naprawione pliki :( wielki pech jak bedzie sprzęt wstawie nowe linki
pablo1987xxx:
Dlaczego po rozegraniu 6 lub 7 meczy w trybie kariery blokuje mi konsole. Żeby znowu zagrać musze ja zresetować :-\
Pomoże ktos
bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDlaczego po rozegraniu 6 lub 7 meczy w trybie kariery blokuje mi konsole. Żeby znowu zagrać musze ja zresetować :-\
Pomoże ktos
--- Koniec cytatu ---
problem z twarzami jest i dlatego się resetuje konsola już nie będę nic robił bo pes 2017 mam demo i struktura jest taka sama jak wcześniej dlatego przygotowywuje pliki pod nowego patcha pod pes 2017 :) a chętnych do pomocy potrzebuję do edycji moda jak ktoś jest zainteresowany niech się odezwie na gg lub emila :P
Kropa94:
Skoro struktura jest podobna, nie będziesz musiał właściwie za dużo ingerować. Takie dajmy na to pliki od spolszczenia wystarczy przewalić takie same, też mam demo i tu się prawie nic nie zmieniło :)
bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESkoro struktura jest podobna, nie będziesz musiał właściwie za dużo ingerować. Takie dajmy na to pliki od spolszczenia wystarczy przewalić takie same, też mam demo i tu się prawie nic nie zmieniło :)
--- Koniec cytatu ---
no tak ale trzeba nowe drużyny robić typu dundalk bo w lidze europy są nowe stroje wszystkich drużyn na sezon2016\2017 do tego edytowanie statystyk zawodników z Polskiej ekstraklasy bundesligi i reszty europy kawał roboty jednym słowem :( jedna drużynę edytuje się kolo 1 dnia całą kadrę trener i resztę dupereli.... Nie da się przenieść plików bin starego do nowego pes i z głowy a edytora pod xboxa żeby w edicie robić wszystko nie ma albo Ja sie nie natknąłem tak że chętni do pomocy bardzo mile widziani :) na razie jest nas dwóch ja i zbynio będzie odpowiadał za twarze przerabiać z PC na xboxa a mamy kolo 6gb samych twarzy
Nawigacja
[#] Następna strona