Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole
[PS4] Patch by dawid21sch
dawid21sch:
Cześć. Powiem tak nowej ligi nie możesz dodać ją zrobiłem to tak. Z other europs league zrobiłem Bundesliga mieszcząca 16 zespołów wraz z ich koszulkami i herbami. W miejsce latino League zrobiłem sobie MLS USA 14 zespołów. A w Asian league japońska k-league .dlaczego akurat te ostatnie dwie ligi. Bo zespoły z tych poszczególnych lig w trybie ML grają odpowiednio w Asian champion legaue i copa libertadores. Jeśli zrobiłbym polska lub jakąś inną było by to nie realne.
chomikwasz:
Ok rozumiem. Czyli jest to Bundesliga z drużynami niemieckimi jednak bez aktualnych składów.
Wysłane z mojego HTC One_E8 przy użyciu Tapatalka
Rokitz:
Powiedzcie mi jak to z tym patchem jest.Wgrałem Premiership (178mb),a na inne już nie ma miejsca.Wyskakuje komunikat żeby usunąć niepotrzebne obrazy,a jak usuwam to mi stroje znikają!Może plik jest za duży?
lysy19840707:
Fajnie by było jakby ktoś zrobił strój naszej reprezentacji polski domowy wyjazdowy i bramkarz oczywiście na ps4 :)
lebson_junior:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEFajnie by było jakby ktoś zrobił strój naszej reprezentacji polski domowy wyjazdowy i bramkarz oczywiście na ps4 :)
--- Koniec cytatu ---
Mam jak będę w domu po 20:00 odezwij się na gg :)
Nawigacja
[#] Następna strona