Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole
[PS4] Patch by dawid21sch
dawid21sch:
Tak wszelkie dodane ligi są bez aktualnych składów tzn. Fake players.dla mnie to bez znaczenia bo ja gram ML a jak dôjde do roku 2020 to już są tam praktycznie prawdziwi zawodnicy.
dawid21sch:
Musisz coś wybrać bo nie dasz rady dodać każdej drużynie koszulki bo niestety są ograniczenia .nie dodawaj trzech stroji dla jednej drużyny. Nawet zrezygnuj z bramkarzy i powinno starczy. A jak dodasz jakąś koszulkę dla drużynę to już jej nie kasuj bo ci to zniknie :) niestety konami dało trochę mało miejsca.
dllugi40:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEsiema! patcha nie trzeba robić w taki sposób jak wgrywanie wszystkiego pokolei - wystarczy ze kolega zalozy konto na psn i poda do niego dane - do tego wyeksportuje na usb plik z gry (game edit) robi się to w banalny sposób w ustawieniach ps.
wystarczy ze kazdy zainteresowany paczem wejdzie sobie na ten profil wgrywajac z usb plik z game edit i pyyk wszystko odrazu cala edycja.
sprawdzcie JV Console - robią wlasnie w taki sposób.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
--- Koniec cytatu ---
I co udało się tobie założyć nowe konto na psn i podałeś dane jak tak zrobisz to napisz wtedy czy to działa bo na forach zagranicznych piszą ze to ściema
dawid21sch:
Cześć czy mógłbyś mi udostępnić stroje naszej reprezentacji?
dllugi40:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECześć czy mógłbyś mi udostępnić stroje naszej reprezentacji?
--- Koniec cytatu ---
jest w tym patchu jv console
Nawigacja
[#] Następna strona