Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole

[PS4] Patch by dawid21sch

<< < (5/12) > >>

dllugi40:
aby wgrać tego patcha zobaczcie jak to działa....

&feature=iv&src_vid=hhAI5MP2Upg&annotation_id=annotation_351029

Hubo84:
Witam, czy może ktoś podać hasło do tego konta z filmiku ( REJESTRACJA lub LOGOWANIE) lub zrobić instrukcję po polsku lub angielsku, bo po godzinie szlak mnie trafia od tego portugalskiego, a zarówno nie widzi mi plików jak również options file na pendrive ?
Według tego fimiku trzeba zakładać nowe konto już istniejącym, żeby można było wgrywać pobrane pliki?

dllugi40:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam, czy może ktoś podać hasło do tego konta z filmiku ( REJESTRACJA lub LOGOWANIE) lub zrobić instrukcję po polsku lub angielsku, bo po godzinie szlak mnie trafia od tego portugalskiego, a zarówno nie widzi mi plików jak również options file na pendrive ?
Według tego fimiku trzeba zakładać nowe konto już istniejącym, żeby można było wgrywać pobrane pliki?

--- Koniec cytatu ---

Dokładnie piszesz do nich maila oni dają ci hasło do konta a potem te konto udostępniają innym zwykła ściema i tyle

Hubo84:
no to jak wgrać pliki graficzne z ich konta - jak włączam importuj pliki to gra nie widzi mojego USBe? Testowałem  5 pendrive i za każdym razem mam napis "którego urządzenia pamięci masowej USB chcesz użyć?" i już nic ni mogę zrobić :(

czy ma ktoś jakiś pomysł na patch - tylko prostszy niż ten na filmikach, np. w stylu wgrywam patch i jest ok :)

Fiedziu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWłaśnie pracuję nad patch em do konsoli ps4 , praktycznie mam już gotowe w 70% , postaram się wrzucić kilka zdjęć z postępów prac.na ta chwile to wszytko ale będą stopniowo aktualizować posta i dodawać nowe informacje.proszę o cierpliwość.

--- Koniec cytatu ---
Jak prace idą?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej