Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole
[X360] Fix Emblems - Names - Kits Top Legaue Patch [v2]
schaolin360:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJeśli grę odpalam z płyty i nie mam miejsca, żeby wgrać patchowe pliki na konsolę, to da radę jakoś tak, żeby te duże pliki (ligas.cpk ligas1.cpk) zostały na pendrive i mimo wszystko patch działał?
--- Koniec cytatu ---
Patch może być w całości na pendrive i będzie działać, tylko podczas uruchamiania gry, jak zapyta cię o miejsce wczytywania/zapisu gry, to trzeba wybrać po prostu pendrive!
Ważne żeby plik edit00000000 przenieść/skopiować na konsolę i z powrotem na pendriva, bo inaczej będzie pokazywać, że plik nieznany, jak mamy utworzone Save (ustawienia gry), to też kopiujemy na pendrive i gra będzie normalnie hulać (może się ewentualnie będzie wszystko dłużej wczytywało)
afc97:
Witam
Chciałbym zapytać, czy jeśli wyszedł patch v2 muszę instalować patch v1 czy mogę od razu v2?
mateusztb:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam
Chciałbym zapytać, czy jeśli wyszedł patch v2 muszę instalować patch v1 czy mogę od razu v2?
--- Koniec cytatu ---
Możesz od razu zainstalować v2.
afc97:
jeszcze zapytam, jestem laikiem w tego typu sprawach, horizon mam offline, nie czyta pena. Posiadam pliki Dpfilelist edit.bin ligas.cpk ligas1.cpk i ligas2.cpk jakie mam stworzyć foldery w penie i gdzie wrzucic to na dysk? Dodam, że nie posiadam rgh, tylko lt 3.0 i grę zainstalowaną na dysku. Proszę o pomoc
schaolin360:
Kiedyś trzeba było przerabiać pendrive w konsoli na pamięć od xboxa, teraz tego już się nie robi, dlatego program Horizon może nie wykryć naszego sprzętu, tak jak byśmy tego chcieli i Przycisk Inject New File będzie niedostępny, wystarczy, że podepniemy pena do naszego xsa i skopiujemy jakiś plik z gry np. plik System Data lub jakiś zapisany Replay lub zapisany tryb gry np. Master League i po ponownym podłączeniu Pedriva do PC i uruchomieniu programu Horizon przycisk Inject New File jest już dostępny, klikamy w niego i wybieramy wszystkie pliki patcha, zarówno Edit jak i wszystkie pozostałe (DpFileList, ligas1 itp.), program Horizon sam poukłada wszystkie pliki w odpowiednim miejscu, pozostaje nam tylko podpiąć pena do x360 i skopiowanie plików na dysk konsoli
Nawigacja
[#] Następna strona