Archiwum > Gry Komputerowe, Konsole, Sprzęt

PS4 / Xone kupno

<< < (2/4) > >>

TrueGrand:
1. Nie wiem o jaką personalizacji chodzi.
2.karta kredytowa,  zdrapki np w mediamarkt czy allegro (PayPal juz chyba tez jest)
3. Zależy jak daleko siedzisz od TV ;)  jeśli blisko to oczywiście,  że 32 cale wystarczy.

Letischoo:
1. Moze to głupio zabrzmi, ale sie nie znam tylko chodzi mi o własne konto, gry itp czy kupujac uzywana to kupuje juz z przypisanym kontem do niej. Nie wiem jak to jest, czy to tak jak na steamie ze moge sie zalogowac gdzie chce?
2. Dziekuje :)
3. Hmmm, byłoby to 3-4 metry pewnie ale chodzi o fakt wygladu bo słyszałem, ze czasami na "nisko-calowych" TV wychodzi zabkowanie i grafika nie wyglada za dobrze

Dzieki wszystkim za zainteresowanie i odpowiedz :)

Blues Fan:
Pc MASTER RACE

es_sabbi:
o Pkt. 1 popytaj innych ludzi.

Właśnie nie jestem pewien czy PS4 jest przypisana do jednego konta PS4 czy można sobie zmienić.

Bo nick z PS4 przechodzi Ci do przykładowo do PESa :) i jak ktoś miał PSN: mammałego to już Ci taki zostanie na zawsze - jeśli nie można zmienić konta.

A jak nie można konta zmienić to możesz kupić np. zablokowaną konsole bo gościu coś przeskrobał i sprzedaje.

Letischoo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEo Pkt. 1 popytaj innych ludzi.

--- Koniec cytatu ---

No to własnie pytam tutaj :D raczej postawie na zakup nowej, ale z ciekawosci czy sa problemy bo gdybym znalazł zaufanego kupca i oferta byłaby ciekawa to moze bym zaoszczedził troche ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej