Autor Wątek: [myClub] Co należy zrobić przed nadchodzącym patchem  (Przeczytany 877 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ryyyAv

• Amator
  • *
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 14.11.2009r.
[myClub] Co należy zrobić przed nadchodzącym patchem
« dnia: Październik 26, 2015, 23:25:09 »
Witam

niestety nigdy nie grałem myClub i szczerze mówiąc chciałbym zacząć grać lecz trochę mnie przeraża mnogość opcji jakie tam są. Chodzi mi o to że mam preordera, mam te wszystkie bonusy ale zanim zacznę chciałbym wiedzieć co robić czego nie robić żeby nie stracić głupio GP itd.

Zdaje się że teraz jeszcze przez kilka dni jest jakiś bonus special agents ? Słyszałem że po patchu to zniknie, i nie wiem czy nawet jeśli wykorzystam teraz wszystkich specjal agentów (lub innych też ?) czy i tak zawodnicy nie przepadną czy będą czekać na czas w którym odważę się zagrać w ten tryb.

Zawsze grałem tylko divisions..

Z góry dzięki za każde podpowiedzi co do patcha jak i samego myClub

Offline Nevsanga

• Trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 2
  • Na forum od: 23.06.2015r.
Odp: [myClub] Co należy zrobić przed nadchodzącym patchem
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 27, 2015, 09:25:49 »
Spokojnie :)
Musisz po prostu czytać komunikaty które zobaczysz, jeśłi będzie napisane że pobierze z konta 10k GP to tylko wtedy je stracisz (lub zyskasz fajnego gracza:)
Dodatki z preordera są za free więc porostu wybierasz agenta i losujesz np z 11 TOTY.
Jeśli masz obawy że coś stracisz to zwróć uwagę na dwie opcje convert to trainer zmienia piłkarza w trenera (tracisz bezpowrotnie piłkarza po użyciu tej opcji) i release (coś takiego pisze z głowy więc się jeszcze upewnij) te opcje wyświet;ają się w rozwijanym menu. poza tym nic nie stracisz :) Od razu powiem że tego agenta co jest teraz to nie warto wybierać, na pewno będą dużo lepsi.
Mam nadzieje że pomogłem :)

ps. pamiętaj żeby sobie zostawić trochę GP na kontrakty

Offline ryyyAv

• Amator
  • *
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 14.11.2009r.
Odp: [myClub] Co należy zrobić przed nadchodzącym patchem
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 28, 2015, 16:18:00 »
Dzięki za pomoc ;)

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer