Witam!
Otóż wielu graczy jest zdenerwowanych tym, że losują i losują, zbierają te GP i tak naprawdę nic z tego nie wynika.
Oglądałem wiele filmów czy poradników typu "Jak farmić GP". Jednak lepszą opcją jest "Jak trafić czarną piłkę".
Pamiętacie Glitch z PES 2015, gdzie po naciśnięciu 6 kulki od wystartowania losowania, zawsze losowanie zatrzymywało się na tej 6 (jeden pełny obrót o 360 stopni). Konami do końca tego nie naprawiło, jedynie zminimalizowało szanse na "oszukanie gry".
I właśnie zacząłem próbować różnych sposobów... i się udało. Nie piszę oczywiście, że zawsze się uda, ale na pewno trafi się co najmniej 1 na 10.
Otóż spróbowałem dwa razy wylosować piłeczki, dzisiaj dodatkowe GP jako nagroda w pre-orderze. Więc można wypróbować tę metodę.
I co... raz trafiłem jakiegoś noobka 75 OVR, jednak IDEALNIE obok czarnej, drugi raz... Depay z czarnej!
Otwierałem "Napastników".
A jak to zrobić?
Otóż moja metoda to poczekanie, na jeden pełen obrót kuleczek, a następnie gdy wybierzemy swój cel (jedną z czarnych) klikamy drugą-trzecią kulkę, która będzie po niej.
Dla ułomnych - jeżeli mamy 10 kulek, a naszym celem będzie np. pierwsza, to klikamy na trzecią - czwartą. Proste, prawda?
Jeżeli ktoś ma GP i chce otwierać, to niech użyje tej metody. Ja spróbowałem i się udało
Piszcie jakie są wasze uwagi na temat tej metody
Dowód:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE