Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje
Sposób na trafienie Czarnej Piłki (Większe szanse)
Edward:
Musisz spróbować, ostatni raz losowałem przed świętami jakoś 20razy i wypadło mi 5 czy 6 czarnych- pomijając fakt kto się tam znajdował bo to już inna bajka >:( Jeśli bedziesz miał słaby wynik losując 2 zaraz po czarnej to spróbuj następnym razem trafiać trzecią. Co do momentu w którym klikasz- czarna piłka musi zrobić przynajmniej 1 pełny obrót. Mogą to być niecałe 2 obroty, w zależności gdzie znajduje się w początkowym położeniu, byleby był przynajmniej 1 pełny. Spróbuj 10-15 piłek trafić jako drugą a kolejne jako trzecią, bedziesz wiedział jak losować kolejne z większą szansą na trafienie.
Masloo2:
Ja losuję równo na 4 sekundy nie więcej jak 3 losowania na raz (tzn. losuję 3 losowania wpadną 3 czarne fajnie 3 złote lipa) ale nigdy wiecej niż 3 bo potem mała szansa że wpadnie coś innego jak złoto. na ostatnie 12 losowań miałem 8 czarnych (3 losowania ze specjalnego agenta jedna czarna - Pirlo i 9 losowań ze zwykłego na napastnika najlepsze czarne to
W. BONY
A. LACAZETTE
A. GRIEZMANN
był tam jeszcze luca toni i inni ale to odrazu na trenerów ogólnie staram się nie dodawać zawodników do składu z innych klubów niż
FC BAYERN MÜNCHEN
FC BARCELONA
MAN BLUE
NORTH LONDON
PARIS SAINT-GERMAIN
REAL MADRID
Free Agent
ale to już moja inna teoria ;)
EDIT. Na YT jak oglądałem losowania większość dobrych zawodników wpada na 4 lub 6 sekund.
kamil00kamil:
ale 4 sekundy od momentu kiedy zacznie sie krecic ? czy od momentu pojawienia sie grafiki z kulkami i napisem Start ? Czyli defakto zawsze klikasz którąs tam ( tą samą ) piłkę od startu ... Mógłbyś przeliczyc i napisac którą bo ja próbuje i lipa jest
Nawigacja