Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
OFICJALNE SPOLSZCZENIE PES 2016 V 1.1! + KOMPATYBILNY Z PES myCLUB (FREE)
tommy9999pl:
UWAGA!!! AKTUALIZACJA GŁÓWNEGO POSTA!!!
-Dodałem do Instalatora Klasycznego program DpFileList 1.6, który sprawnie przerabia plik DpFileList.bin!
Korzystajcie z niego, ponieważ wersja 1.6 DLC 1.0, robi krzaki!!!
-W razie pytań piszcie na PW, w temacie, lub na FB!!!
Kubsulec:
Praca przy spolszczeniu była dla mnie czystą przyjemnością. Mój wkład jest naprawdę prawie niezauważalny (głównie można zauważyć cokolwiek, co robiłem w Master League, konkretnie przy wiadomościach), dlatego wszystkie podziękowania należą się tommy'emu. Codziennie wykonywał niemożliwą dla mnie pracę - wiem co mówię, widziałem jak rosło to z dnia na dzień.
Szkoda, że KONAMI jak to ma w zwyczaju rzuca nam takie i owakie kłody pod nogi - w tej edycji w postaci DLC, które nie potrafi porządnie zrobić transferów, przez co ludzie grają na różnych patchach i różnych DLC wlaśnie. Instalka tego nie przewidzi, stąd te problemy. Mam nadzieję, że PTE Patch, a w przyszłości Ekstraklasa Mod i La Liga Patch to zmienią :)
Oczywiście, jeśli ktoś będzie miał problemy, zapraszam na nasz fanpage lub piszcie nawet i tu, obaj pomożemy w miarę naszych możliwości. No i przede wszystkim - również życzę miłej gry :)
PS. Już relatywnie niedługo powinna zostać wyjawiona niespodzianka, która zmiecie Was z nóg - stąd tym bardziej zapraszam na nasz fanpage, jeśli chcecie dowiedzieć się pierwsi :)
bbolek83:
Brawo za ciężka prace super to wygląda czekam na xboxa ;D
tommy9999pl:
Panowie, znalazłem rozwiązanie instalacji Spolszczenia na patchu PTE Patch 2.0!!!
PRZEDE WSZYSTKIM BŁĄD LEŻY Z ZAZNACZANIU WSZYSTKICH PLIKÓW W PROGRAMIE DpFileList.
Użyłem do tego wersji 1.6
Zaznaczamy wszystkie pliki poza plikiem : ptepatch_onl !!!
O co chodzi? Chodzi o to, że w Selector daje nam możliwośc gry albo na wersji ONLINE z klubami bez licencji, albo na wersji OFFLINE z licencjami. Jeśli zaznaczymy wszystkie pliki, a na końcu jest ten:ptepatch_onl , wtedy na końcu patch wczytuje nam pliki z wersji ONLINE czyli BEZ LICENCJI.
Aktualnie mój DpFileList.bin w środku wygląda tak:
dt80_100E_win.cpk ptepatch.cpk ptepatch_off.cpk ptepatch_fac.cpk ptepatch_sta.cpk ptepatch_pit.cpk ptepatch_ref.cpk ptepatch_sco.cpk ptepatch_log.cpk zzzSPOLSZCZENIE-tommy9999pl.cpk
WIDZICIE? Nie ma w nim pliku "ptepatch_onl" :)))
Jeśli jednak będziecie chcieli grać przez sieć, zaznaczacie ten plik i dodajecie do listy plików w DpFileList.
ŻYCZĘ WAM MIŁEJ ZABAWY NA PTE PATCH 2.0 !!!!
przem1412:
Początkowo miałem problem ze spolszczeniem na PTE Patch 2.0, ale po ponowynm zainstalowaniu spolszczenia do folderu z zainstalowaną grą i postępowaniem zgodnie z instrukcją spolszczenie działa jak należy.
Nawigacja
[#] Następna strona