Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC

OFICJALNE SPOLSZCZENIE PES 2016 V 1.1! + KOMPATYBILNY Z PES myCLUB (FREE)

<< < (24/26) > >>

Sting:
Jak nie mogę sobie poradzić ze spolszczeniem na PESProfessionals Patch 2016 v3 .Już nie wiem co żle robię.bez spolszczenia jest ok a ze spolszczeniem coś już jest inaczej.Tak samo bo nie wiem jak to jest jak zmieniam na online to w patchu juz niema tych samych nazw czy zespołów czy tak powinno być?

Deepshock:
Kurczę. Przy wyborze DLC nie mam nic tylko opcja "No DLC"... Miał ktoś podobny problem?  :-\

tommy9999pl:
KONAMI udostępniło dziś wszystkim najnowszy pakiet DLC 3.0 zawierający poprawione stroje dla reprezentacji, niektóre transfery, a przede wszystkim dodało rozgrywki EURO 2016.
Ci którzy posiadają oryginalną grę na steam, zastali już zaktualizowaną grę z samego rana. Ci którzy mają mniej "legalne" kopie, muszą je pobrać.

Jednak chcemy też równocześnie bardzo szybko zareagować w sprawie naszego Spolszczenia.
Po automatycznej aktualizacji plik "zzzSpolszczenie" znika z listy DpFileList.bin , więc musicie go dodać jeszcze raz, za pomocą programu DP FILE LIST GENERATOR.
Do tego momentu, po aktualizacji wasze GRY będą nieprzetłumaczone.

Po drobnym przeanalizowaniu gry, okazuje się, że jedyną drobną różnicą pomiędzy naszym Spolszczeniem a nowym pakietem DLC jest ....nazwa pucharu (Po Spolszczeniu będzie European Cup a nie UEFA EURO 2016 - i nic więcej) Nie ma więc sensu wydawać Specjalnie poprawionej łatki Spolszczenia kosztem jednego słowa "European Cup" zamiast "EURO 2016".
Jeśli jednak okaże się że w grze będzie więcej niewiadomych tekstów. Poprawimy je i zaktualiujemy posty na Forach oraz FB.

Chcemy też od razu uprzedzić wszystkich tych, którzy posiadają wszelkiego rodzaju MODY ze strojami, stadionami. Musicie dodać pliki z MODÓW po raz kolejny do pliku DpFileList i co na pewno, nie wszystko będzie od razu działać. Będziecie musieli wyczekać na drobne łatki wydane przez twórców MODYFIKACJI.

Pakiet DLC 3.0 w folerze DOWNLOAD nosi nazwę "dt80_300E.cpk"

Na dowód podrzucamy wam screeny z przed 15 minut z gry z trybu EURO 2016 :

pozdrawiamy gorąco [Tommy & Kubs]

Franek1994:
Dlaczego po wgraniu spolszczenia nie mam drużyn w bundeslidze prawdziwych oprócz bayernu i wolsburga ? korzystam z patcha PTE PATCH 2.0

Kubsulec:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDlaczego po wgraniu spolszczenia nie mam drużyn w bundeslidze prawdziwych oprócz bayernu i wolsburga ? korzystam z patcha PTE PATCH 2.0

--- Koniec cytatu ---

2.0? Dlaczego taki stary, skoro najnowszy to 4.1, a i on też nie jest aktualny?
Musiałeś coś źle wgrać. Musisz mi podrzucić screen z folderu download swojej gry.
Jeśli chcesz uzyskać szczegółową pomoc, zapraszam do napisania na nasz fanpage na FB (w mojej sygnaturze).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej